Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25004

Title: Лущення зерна ячменю різної вологості
Other Titles: Shelling of grain of barley of different moisture content
Authors: Чорний, В.
Христенко, В.
Chornyi, V.
Hrystenko, V.
Affiliation: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technology
Bibliographic description (Ukraine): Чорний В. Лущення зерна ячменю різної вологості / Чорний В., Христенко В. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 21–22. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Chornyi V., Hrystenko V. (2018) Lushchennia zerna yachmeniu riznoi volohosti [Shelling of grain of barley of different moisture content]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 21-22 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
Conference/Event: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Issue Date: 26-Apr-2018
Date of entry: 30-May-2018
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
UDC: 664.7
Keywords: лущення
зерно
ячмінь
shelling
grain
barley
Number of pages: 2
Page range: 21-22
Start page: 21
End page: 22
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25004
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.