Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25003

Tytuł: A rules of managing a modern craft bakery
Inne tytuły: Zasady zarzadzania współczesną piekarnią rzemieślniczą
Authors: Purzycka, A.
Purzycka, A.
Akcesoria: AGH University of Science and Technology
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Cytat: Purzycka A. A rules of managing a modern craft bakery / Purzycka A. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 257. — (Інженерія продукції).
Bibliographic description: Purzycka A. (2018) A rules of managing a modern craft bakery. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 257 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 26-kwi-2018
Date of entry: 30-maj-2018
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
UDC: 621 .326
Słowa kluczowe: wheat bread
rye bread
chleb pszenny
chleb razowy
Strony: 1
Zakres stron: 257
Główna strona: 257
Strona końcowa: 257
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25003
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi