Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25003

Pealkiri: A rules of managing a modern craft bakery
Teised pealkirjad: Zasady zarzadzania współczesną piekarnią rzemieślniczą
Autor: Purzycka, A.
Purzycka, A.
Affiliation: AGH University of Science and Technology
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Bibliographic description (Ukraine): Purzycka A. A rules of managing a modern craft bakery / Purzycka A. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 257. — (Інженерія продукції).
Bibliographic description (International): Purzycka A. (2018) A rules of managing a modern craft bakery. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 257 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
Conference/Event: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Ilmumisaasta: 26-apr-2018
Date of entry: 30-mai-2018
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
UDC: 621 .326
Märksõnad: wheat bread
rye bread
chleb pszenny
chleb razowy
Number of pages: 1
Page range: 257
Start page: 257
End page: 257
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25003
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.