Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24835

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОстровська, Галина Йосипівна
dc.contributor.authorБеркита, Н. В.
dc.contributor.authorВасилевська, К. А.
dc.contributor.authorOstrovska, H.
dc.contributor.authorBerkyta, N.
dc.contributor.authorVasylevska, K.
dc.coverage.temporal23 березня 2018 року
dc.coverage.temporal23 March 2018
dc.date.accessioned2018-05-16T00:34:16Z-
dc.date.available2018-05-16T00:34:16Z-
dc.date.created2018-03-23
dc.date.issued2018-03-23
dc.identifier.citationОстровська Г. Й. Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону / Островська Г. Й., Беркита Н. В., Василевська К. А. // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“, 23 березня 2018 року. — T. : ТНТУ, 2018. — С. 50–51.
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24835-
dc.format.extent50-51
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“, 2018
dc.titleІнноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону
dc.title.alternativeHotel and restaurant business enterprises innovative potential of the region
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.format.pages2
dc.subject.udc640.4
dc.subject.udc658.589
dc.subject.udc332.1
dc.relation.references2. Островська Г.Й. Модернізація методики оцінювання людського капіталу компанії / Г.Й. Островська // Економічний форум // Науковий журнал Луцького національного технічного університету. – Луцьк, 2017. – № 4. – С. 285–291.
dc.relation.references3. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с.
dc.relation.referencesen2. Ostrovska H.Y. Modernizatsiia metodyky otsiniuvannia liudskoho kapitalu kompanii, H.Y. Ostrovska, Ekonomichnyi forum, Naukovyi zhurnal Lutskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu, Lutsk, 2017, No 4, P. 285–291.
dc.relation.referencesen3. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. Knyha 1., [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other], Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018, 268 p.
dc.identifier.citationenOstrovska H., Berkyta N., Vasylevska K. (2018) Innovatsiinyi potentsial pidpryiemstv hotelno-restorannoho biznesu rehionu [Hotel and restaurant business enterprises innovative potential of the region]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy M.H.Chumachenka: "Innovatsii: sotsialno-ekonomichni ta bezpekovi stratehii rozvytku" (T., 23 March 2018), pp. 50-51 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний політехнічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“
dc.citation.spage50
dc.citation.epage51
dc.citation.conferenceⅦ Всеукраїнська науково-практичної конференція пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Всеукраїнська науково-практичної конференція „Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.