Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5 (час пошуку: 0.012 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis20-гру-202125-гру-2021Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta
Master Thesis20-гру-202127-гру-2021Удосконалення організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Три бажання”)Дайчак, Оксана Володимирівна; Daichak, Oksana
Master Thesisгру-20239-січ-2024Механізм формування іміджу в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелю «Вінниця», ПрАТ «Савой»)Боднар, Василь Петрович; Bodnar, Vasyl
Master Thesisгру-20239-січ-2024Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”)Манжула, Тамара Євгеніївна; Manzhula, Tamara
Master Thesisгру-202325-січ-2024Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)Гошко, Арсен Юрійович; Goshko, Arsen