Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24118

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorЖебрацький, Р.В.-
dc.contributor.authorZhebratskyy, R.V.-
dc.date.accessioned2018-02-26T05:10:05Z-
dc.date.available2018-02-26T05:10:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationЖебрацьй Р.В. Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Р.В Жебрацький. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — ХХ с.uk_UA
dc.identifier.citationZhebratskyy R.V. Mixing of oils with high concentration of polyunsaturated fatty acids of omega-3 family: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / R.V. Zhebratskyy ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24118-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці купажованих олій на основі соняшникової із різним співвідношенням лляної, конопляної, горіхової і оливкової олій з оптимальним балансом ненасичених жирних кислот, зокрема з високим вмістом поліненасичених родини ω-3.uk_UA
dc.description.abstractThe master's qualification work is devoted to the development of sunflower based blended oils with different ratios of linseed, hemp, walnut and olive oils with an optimal balance of unsaturated fatty acids, in particular with high content of polyunsaturated family ω-3.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсоняшникова, лляна, оливкова, горіхова, конопляна оліїuk_UA
dc.subjectsunflower, linseed, olive, nuts, hemp oiluk_UA
dc.subjectкупажuk_UA
dc.subjectblenduk_UA
dc.subjectжирнокислотний складuk_UA
dc.subjectfatty acid compositionuk_UA
dc.subjectомега-3 ПНЖКuk_UA
dc.subjectomega-3 PUFAuk_UA
dc.titleКупаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3uk_UA
dc.title.alternativeMixing of oils with high concentration of polyunsaturated fatty acids of omega-3 familyuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Жебрацьй Р.В., 2018uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора