Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24118
Заглавие: | Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 |
Други Заглавия: | Mixing of oils with high concentration of polyunsaturated fatty acids of omega-3 family |
Автори: | Жебрацький, Р.В. Zhebratskyy, R.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Жебрацьй Р.В. Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Р.В Жебрацький. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — ХХ с. Zhebratskyy R.V. Mixing of oils with high concentration of polyunsaturated fatty acids of omega-3 family: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / R.V. Zhebratskyy ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Дата на Публикуване: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 26-Фев-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
UDC: | 664 |
Ключови Думи: | соняшникова, лляна, оливкова, горіхова, конопляна олії sunflower, linseed, olive, nuts, hemp oil купаж blend жирнокислотний склад fatty acid composition омега-3 ПНЖК omega-3 PUFA |
Резюме: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці купажованих олій на основі соняшникової із різним співвідношенням лляної, конопляної, горіхової і оливкової олій з оптимальним балансом ненасичених жирних кислот, зокрема з високим вмістом поліненасичених родини ω-3. The master's qualification work is devoted to the development of sunflower based blended oils with different ratios of linseed, hemp, walnut and olive oils with an optimal balance of unsaturated fatty acids, in particular with high content of polyunsaturated family ω-3. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24118 |
Copyright owner: | © Жебрацьй Р.В., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Показва се в Колекции: | 181 — харчові технології |
Файлове в Този Публикация:
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти