Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24095

Назва: Технічне переоснащення пекарні ПП «Хіта» з дослідженням теплообміну в пекарській камері роторної печі марки «Ротор-Агро 202» при випіканні череневих сортів хліба
Інші назви: Technicfl re-equipment of the bakery and PE «Hita» with the research of heat eschange in the baking chamber of the rotary kiln of the brand «Rotor-Agro 202» when baking grape bread varieties of bread
Автори: Васільєв, Антон Ігорович
Бібліографічний опис: Васільєв А.І. Технічне переоснащення пекарні ПП «Хіта» з дослідженням теплообміну в пекарській камері роторної печі марки «Ротор-Агро 202» при випіканні череневих сортів хліба : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. І. Васільєв. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Дата публікації: 21-лют-2018
Дата подання: 21-лют-2018
Дата внесення: 23-лют-2018
Науковий керівник: Стадник, Ігор Ярославович
Теми: 133
галузеве машинобудування
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі запропоновані заходи з технічного переоснащення пекарні ПП «Хіта» з дослідженням теплообміну в пекарській камері «Ротор-Агро 202». Метою дослідження в роботі є встановлення чиників ,які впливають на процес випікання череневих сортів хлібу. Розроблено нові проектно-технологічні рішення по забезпеченню теплообміну в пекарській Подані необхідні техніко-економічні розрахунки ,які підтверджують доцільність виконання даної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24095
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора