Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24092
Назва: Модернізація емульгатора марки а2-шуи для лінії виробництва вафель на пат "тера" з дослідженням надійності та довговічності роботи перемішуючого органу.
Інші назви: Modernization of the emulsifier brand a2-shui for the production line of waffles on the pat "TerA" with the study of reliability and durability of the mixing body.
Автори: Томенко, Анастасія Олександрівна
Бібліографічний опис: Томенко А.О. Модернізація емульгатора марки а2-шуи для лінії виробництва вафель на пат "тера" з дослідженням надійності та довговічності роботи перемішуючого органу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ А. О. Томенко. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Дата публікації: 21-лют-2018
Дата подання: 21-лют-2018
Дата внесення: 23-лют-2018
Науковий керівник: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Теми: 133
галузеве машинобудування
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі розроблено заходи з модернізації робочого органу машини для виготовлення емульсії А2 – ШУИ. Порівняно показники надійності та довговічності оригінального робочого органу та модернізованого
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24092
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат-Томенко.pdf127,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора