Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515
Назва: Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин
Інші назви: Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs
Автори: Олексів, Валентина Романівна
Приналежність: ТНТУ імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Олексів В.Р. Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / В.Р. Олексів; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с.
Bibliographic description: Oleksiv V.R. Development of a new kind of canned fruit with the use of medicinal herbs: the diploma of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / V.R. Oleksiv ; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 14-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Бейко, Людмила Агатоліївна
УДК: 621.9
Теми: квіти кульбаби
dandelion flowers
листя м`яти перцевої
leaves of soft pepper
квіти бузини чорної
elderberry flowers
ягоди бузини чорної
elderberry berries
желе
jelly
консерви
canned food
пектин
pectin
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням лікарських рослин, для вирішення проблем збагачення раціону людського харчування, консервованими продуктами, збагаченими біологічно активними речовинами та речовинами з лікувальними властивостями, з метою профілактики і лікування. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервованих продуктів з лікарських рослин. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів з використанням квіток кульбаби, листя м`яти перцевої, квіток та ягід бузини чорної.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23515
Власник авторського права: © Олексів В.Р., 2018
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleksiv_Development of a new kind of canned fruit using medicinal herbs.pdf209,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора