Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23509
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Федорович, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Сичевський, Дмитро Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-13T09:18:52Z | - |
dc.date.available | 2018-02-13T09:18:52Z | - |
dc.date.issued | 2018-02-08 | - |
dc.identifier.citation | Автореферат наукової роботи на здобуття кваліфікації «магістр» на тему Удосконалення комплексу маркетингу (на прикладі ДП «Фуршет Регіон») спеціальність 075 «Маркетинг» галузь знань 07 «Управління та адміністрування» | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23509 | - |
dc.description | Мета і завдання дослідження. Метою дослідження є вдосконалення науково-методичних основ формування і розвитку комплексу маркетингу на підприємстві, наукове обґрунтування його основних положень, напрямків і пріоритетів розвитку. На основі проведеного аналізу, розроблення рекомендацій з вдосконалення комплексу маркетингу на підприємстві. Виходячи з цього, будуть вирішуватись такі завдання: — визначити теоретичні засади комплексу маркетингу. — опрацювати науково-методичні основи формування та розвитку комплексу маркетингу на підприємстві; — визначити, проаналізувати та скласти рекомендації відносно формування та розвитку комплексу маркетингу на підприємстві ДП «Фуршет Регіон». — обґрунтувати елементи комплексу маркетингу на підприємстві ДП «Фуршет Регіон».; — теоретично аналізувати маркетинговий комплекс підприємства в ринкових умовах — здійснити аналіз та оцінку маркетингової діяльності підприємства — провести аналіз нормативно – правового середовища досліджуваного підприємства Об’єктом дослідження – виступає маркетингова діяльність ДП «Фуршет Регіон». Предмет дослідження є теоретичні, методичні та практичні методи і форми маркетингу, основні принципи організації маркетингу на підприємстві та маркетинговий комплекс підприємства в ринкових умовах | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено та вдосконалено маркетингову діяльність підприємства ДП «Фуршет Регіон». Проаналізовано діяльність підприємства, та стан маркетингового середовища, а також маркетинговий інструментарій діяльності підприємства ДП «Фуршет Регіон» на сучасному етапі. Робота пройшла апробацію на підприємстві ДП «Фуршет Регіон» де підтвердила практичну цінність окремих положень дослідження. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя 2018 | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | товар | uk_UA |
dc.subject | просування | uk_UA |
dc.subject | збут | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | матриця БКГ | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | ціноутворення | uk_UA |
dc.subject | маркетингові дослідження | uk_UA |
dc.subject | мікросередовище | uk_UA |
dc.subject | макросередовище | uk_UA |
dc.title | Удосконалення комплексу маркетингу (на прикладі ДП «Фуршет Регіон») | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Мариненко, Наталія Юрївна | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 075 — маркетинг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avtoreferat_Sychevskyj.docx | 45,16 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити | |
avtoreferat_Sychevskyj.djvu | 130,18 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
avtoreferat_Sychevskyj.pdf | 519,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
avtoreferat_Sychevskyj__COVER.png | 97,74 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора