Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-100 зі 116 (час пошуку: 0.002 секунди).
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis202130-гру-2021Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотСмоляк, Іван Петрович; Smoliak, Ivan
Master Thesis202130-гру-2021Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислотПолевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola
Master Thesis202030-гру-2020Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачуМурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis202028-гру-2020Експрес-метод аналізу білків казеїнового комплексу молокаДенека, Наталія Степанівна; Deneka, Nataliia Stepanivna
Master Thesis202030-гру-2020Комбінований сирковий продукт з гідролізатом концентрату сироваткових білківПержило, Уляна Василівна; Perzhylo, Uliana Vasylivna
Master Thesis201929-гру-2019Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочівКадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V.
Master Thesis201929-гру-2019Дослідження способів безвідходної переробки сировини при виробництві фруктових приправЖабран, Моуніа; Zhabran Mоunia
Master Thesis201929-гру-2019Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировиниБудзінський, Андрій Сергійович; Budzinskyi А.S.
Master Thesis202131-гру-2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Thesis Abstractгру-201824-січ-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Master Thesis202028-гру-2020Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметриПаламар, Анастасія Андріївна; Palamar, Anastasiia Andriivna
Master Thesis20191-січ-2020Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачуПавлусик, Петро Михайлович; Pavlusyk P.M.
Master Thesis20191-січ-2020Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягідСеник, Віталій Андрійович; Senyk V.A.
Master Thesis202126-гру-2021Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквоюЛабун, Вікторія Петрівна; Labun, Viktoriia
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желеМузичук, Ірина Михайлівна; Muzychuk, Iryna Mykhailivna
Master Thesis202028-гру-2020Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїнуБорис, Любов Ігорівна; Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis202028-гру-2020Розроблення нового виду сиру вершкового та впровадження інновації у цеху м’яких сирівЦиб, Христина Романівна; Tsyb, Khrystyna Romanivna
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодівКовальчук, Тетяна Петрівна
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонкахГуменюк, Тетяна Сергіївна
Master Thesis202130-гру-2021Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеномБайда, Наталія Ігорівна; Baida, Nataliia
Master Thesis202029-гру-2020Характеристика властивостей молочнокислих лактококівІгнатів, Ірина Олександрівна; Ihnativ, Iryna Oleksandrivna
Master Thesis20195-січ-2020Розроблення продукту кефірного, збагаченого біоактивними фосфопептидамиМаліцька, Наталія Ігорівна; Malitska N.I.
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Розробка технології соління томатів багатокомпонентними закваскамиЛяшонка, Юрій Андрійович
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Master Thesis202029-гру-2020Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачківВитвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Master Thesis202130-гру-2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla
Master Thesis202130-гру-2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Master Thesis202130-гру-2021Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської областіЗюзінов, Дмитро Федорович; Zuyzinov, Dmytro
Master Thesis202130-гру-2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesis202130-гру-2021Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олійПташник, Олег Степанович; Ptashnyk, Oleh
Master Thesis202130-гру-2021Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цехуГітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana
Master Thesis202130-гру-2021Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютеновогоТроян, Катерина Миколаївна; Troyan, Kateryna
Thesis Abstractгру-201826-гру-2018Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганніСмерик, Віталій Володимирович
Master Thesis201929-гру-2019Дослідження процесу термопластифікації сирного пласта із застосуванням його у цеху виробництва сирів типу “Pasta filata”Білик, Ірина Валентинівна; Bilyk I.V.
Master Thesis201929-гру-2019Обґрунтування термінів зберігання плодів і овочів упакованих під вакуумом у плівкуФечан, Іван Андрійович; Fechan І.A.
Master Thesis201929-гру-2019Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омегаВитрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А.
Master Thesis201929-гру-2019Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганніКолихалін, Олександр Андрійович; Kolychalin О.A.
Master Thesis201929-гру-2019Розробка нового виду консервованих маринадівФрей, Ярослав Іванович; Frey J.I.
Master Thesis201910-січ-2020Характеристика рідкого молокозсідального препарату для виробництва м’яких карпатських сирівСамуляк, Петро Юрійович; Samulak, P.Y.
Master Thesis201929-гру-2019Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йоштиМамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E.
Master Thesis201929-гру-2019Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молокаРадчук, Ольга Антонівна; Radchuk O.A.
Master Thesis201929-гру-2019Обґрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів залежно від кількісного вмісту мікрофлори молока-сировиниЩур, Юлія Андріївна; Shchur Y.А.
Master Thesis201929-гру-2019Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники масла з розробленням проєкту маслоцехуСмачило, Оксана Петрівна; Smachylo O.P.
Master Thesis201929-гру-2019Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктівЛясота, Олена Богданівна; Liasota O.B.
Master Thesis201929-гру-2019Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукруФедорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B.
Master Thesis201929-гру-2019Удосконалення технології фруктових консервів з високим вмістом сухих речовинТомашівський, Віталій Петрович; Tomashivskii V.V.
Master Thesis201929-гру-2019Розробка і технологія виготовлення йогурту з ЙодомЛиховида, Володимир Олександрович; Lykhovyda V.O.
Master Thesis202029-гру-2020Розробка нового виду консервів з використанням сочевиціБернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna
Master Thesis20195-січ-2020Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молокаДаньків, Назарій Миколайович; Dankіv N.M.
Master Thesis20195-січ-2020Гідроліз протеїнів сироватки молока протеазами тваринного походженняБерекета, Віта Петрівна; Bereketa V.P.
Master Thesis20195-січ-2020Порівняльна характеристика казеїну, отриманого із коров’ячого молока при використанні різних кислотГунчак, Марія Михайлівна; Hunchak M.M.
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цехуОлекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna
Master Thesis202028-гру-2020Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олійМазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna
Master Thesis20192-січ-2020Отримання глікопротеїну з коров’ячого молокаРейтерович, Ірина Олегівна
Master Thesis202028-гру-2020Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної оліїНовіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych
Master Thesis20192-січ-2020Експрес метод аналізу білків сироватки молокаЛучканін, Наталія Василівна; Luchkanin N.V.
Master Thesis202028-гру-2020Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католітМатіяш, Ольга Романівна; Matiiash, Olha Romanivna
Thesis Abstractгру-201820-гру-2018Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківВанат, Галина Романівна
Master Thesis20227-січ-2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна
Master Thesis202029-гру-2020Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодкиЯкубішин, Ольга Романівна; Yakubishyn, Olha Romanivna
Master Thesis20195-січ-2020Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молокаДаньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O.
Master Thesis20195-січ-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктівШум, Андрій Олександрович; Shum A.O.
Thesis Abstractгру-201824-гру-2018Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молокаБерезовська, Лілія Володимирівна
Master Thesis202025-гру-2020Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризаціїВеремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna
Master Thesis202029-гру-2020Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецюАндрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
Master Thesis202126-гру-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Master Thesis202126-гру-2021Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужностіГайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo
Master Thesis20191-січ-2020Дослідження впливу куркуми на показники якості молока питногоВоробець, Назарій Антонович; Vorobec N.А.
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження корелятивних зв’язків між окисно-відновним потенціалом та рН соківПохно, Іванна Адамівна; Pokhno, Ivanna Adamivna
Master Thesis202126-гру-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цехуБілоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Розробка технології кисломолочного напою з насінням базилікуГрицаюк, Володимир Іванович; Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
Master Thesis202030-гру-2020Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення сокуВласов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis20191-січ-2020Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачуСтайоха, Богдан Олександрович; Stayoha B.A.
Master Thesis202126-гру-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Master Thesis202028-гру-2020Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцехРакоча, Оксана Миколаївна; Rakocha, Oksana Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профільАрутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych
Master Thesis202028-гру-2020Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівvГудь, Надія Миколаївна; Hud, Nadiia Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молокаГолдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Master Thesis20191-січ-2020Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЛотоцький, Володимир Михайлович; Lototskyi V.M.
Master Thesis20191-січ-2020Отримання біологічно активних фосфопептидів з протеїнів молокаПроцик, Денис Іванович; Protsyk D.I.
Thesis Abstractгру-20189-січ-2019Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov
Thesis Abstractгру-201826-гру-2018Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійБаюк, Степан Ярославович
Master Thesis202028-гру-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna
Master Thesis202128-гру-2021Розроблення технології ацидофільного напою з рослинними наповнювачами із проектуванням цеху виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 40 т за змінуСвистун, Оксана Степанівна; Svystun, Oksana
Master Thesis202128-гру-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis202127-гру-2021Отримання природних біоактивних пептидів з β-казеїну молока з проектуванням цеху з виробництва масла вершкового з переробкою маслянки та знежиреного молокаКутянська, Наталія Степанівна; Kutianska, Nataliia
Thesis Abstractгру-201820-гру-2018Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообмінникуБереза, Катерина Сергіївна
Master Thesis202230-гру-2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis202127-гру-2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202127-гру-2021Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошнаРудь, Андрій Васильович; Rud, Andriy
Master Thesis202230-гру-2022Удосокналення технології хліба “Домашнього” підвищеної стійкості до зберіганняГайдук, Сергій Володимирович; Hayduk, Serhii Volodymyrovych
Master Thesis202230-гру-2022Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych
Master Thesis202230-гру-2022Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna
Master Thesis202230-гру-2022Технологія приготування пшеничного хліба з додаванням пророслого насіння льону на пекарніНавольський, Святослав Назарович; Navolskyi, Sviatoslav Nazarovych
Master Thesis202230-гру-2022Розробка електрофоретичної системи для білків сироватки з проектуванням цеху кисломолочних продуктівАлбанська, Ірина Тарасівна; Albanskа, Iryna Tarasivna
Результати 1-100 зі 116 (час пошуку: 0.002 секунди).