Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23282

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна
dc.contributor.authorВовчко, О. М.
dc.contributor.authorKrupa, O. M.
dc.contributor.authorVovchko, O. M.
dc.coverage.temporal16-17 листопада 2017 року
dc.coverage.temporal16-17 November 2017
dc.date.accessioned2018-01-25T13:58:44Z-
dc.date.available2018-01-25T13:58:44Z-
dc.date.created2017-11-16
dc.date.issued2017-11-16
dc.identifier.citationКрупа О. М. Молоко десертне із спеціями та медом / О. М. Крупа, О. М. Вовчко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 148–149. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-086-7
dc.identifier.isbn978-966-305-087-4
dc.identifier.isbn978-966-305-088-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23282-
dc.format.extent148-149
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.relation.ispartofBook of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
dc.titleМолоко десертне із спеціями та медом
dc.title.alternativeMilk with spices and honey
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.141.8
dc.relation.references1. Степанова Л.И. Справочник технолога молочного производства. Том 1. Цельномолочные продукты / Л. И. Степанова. – СПб.: ГИОРД, 1999. – 384с.
dc.relation.references2. Гобатова К.К. Химия и физика молока и молочных продуктов / К.К. Горбатова, П.И.Гунькова; под ред. К.К.Горбатова. – СПб.:ГИОРД,2012. – 336 с.
dc.relation.references3. Roginski H., Fuquay J.W., Fox P.F. (2011), Encyclopedia of Dairy Science. Elsevier Ltd: Academic Press, London.
dc.relation.references4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. (2009), Food chemistry: 4th ed. Leipzig: Springer-Verlag.
dc.relation.references5. Пищевая химия / А. П. Нечаев, С.Е. Траубенберг, А.А Кочеткова и др. – СПб.: ГИОРД, 2004 – 640 с.
dc.relation.referencesen1. Stepanova L.I. Spravochnik tekhnoloha molochnoho proizvodstva. V. 1. Tselnomolochnye produkty, L. I. Stepanova, SPb., HIORD, 1999, 384p.
dc.relation.referencesen2. Hobatova K.K. Khimiia i fizika moloka i molochnykh produktov, K.K. Horbatova, P.I.Hunkova; ed. K.K.Horbatova, SPb.:HIORD,2012, 336 p.
dc.relation.referencesen3. Roginski H., Fuquay J.W., Fox P.F. (2011), Encyclopedia of Dairy Science. Elsevier Ltd: Academic Press, London.
dc.relation.referencesen4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. (2009), Food chemistry: 4th ed. Leipzig: Springer-Verlag.
dc.relation.referencesen5. Pishchevaia khimiia, A. P. Nechaev, S.E. Traubenberh, A.A Kochetkova and other – SPb., HIORD, 2004 – 640 p.
dc.identifier.citationenKrupa O. M., Vovchko O. M. (2017) Moloko desertne iz spetsiiamy ta medom [Milk with spices and honey]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 148-149 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage148
dc.citation.epage149
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.