Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23282
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | |
dc.contributor.author | Вовчко, О. М. | |
dc.contributor.author | Krupa, O. M. | |
dc.contributor.author | Vovchko, O. M. | |
dc.coverage.temporal | 16-17 листопада 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 16-17 November 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T13:58:44Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T13:58:44Z | - |
dc.date.created | 2017-11-16 | |
dc.date.issued | 2017-11-16 | |
dc.identifier.citation | Крупа О. М. Молоко десертне із спеціями та медом / О. М. Крупа, О. М. Вовчко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 148–149. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-086-7 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-087-4 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-088-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23282 | - |
dc.format.extent | 148-149 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | |
dc.title | Молоко десертне із спеціями та медом | |
dc.title.alternative | Milk with spices and honey | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.141.8 | |
dc.relation.references | 1. Степанова Л.И. Справочник технолога молочного производства. Том 1. Цельномолочные продукты / Л. И. Степанова. – СПб.: ГИОРД, 1999. – 384с. | |
dc.relation.references | 2. Гобатова К.К. Химия и физика молока и молочных продуктов / К.К. Горбатова, П.И.Гунькова; под ред. К.К.Горбатова. – СПб.:ГИОРД,2012. – 336 с. | |
dc.relation.references | 3. Roginski H., Fuquay J.W., Fox P.F. (2011), Encyclopedia of Dairy Science. Elsevier Ltd: Academic Press, London. | |
dc.relation.references | 4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. (2009), Food chemistry: 4th ed. Leipzig: Springer-Verlag. | |
dc.relation.references | 5. Пищевая химия / А. П. Нечаев, С.Е. Траубенберг, А.А Кочеткова и др. – СПб.: ГИОРД, 2004 – 640 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Stepanova L.I. Spravochnik tekhnoloha molochnoho proizvodstva. V. 1. Tselnomolochnye produkty, L. I. Stepanova, SPb., HIORD, 1999, 384p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Hobatova K.K. Khimiia i fizika moloka i molochnykh produktov, K.K. Horbatova, P.I.Hunkova; ed. K.K.Horbatova, SPb.:HIORD,2012, 336 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Roginski H., Fuquay J.W., Fox P.F. (2011), Encyclopedia of Dairy Science. Elsevier Ltd: Academic Press, London. | |
dc.relation.referencesen | 4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. (2009), Food chemistry: 4th ed. Leipzig: Springer-Verlag. | |
dc.relation.referencesen | 5. Pishchevaia khimiia, A. P. Nechaev, S.E. Traubenberh, A.A Kochetkova and other – SPb., HIORD, 2004 – 640 p. | |
dc.identifier.citationen | Krupa O. M., Vovchko O. M. (2017) Moloko desertne iz spetsiiamy ta medom [Milk with spices and honey]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 148-149 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 148 | |
dc.citation.epage | 149 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Krupa_O_M-Milk_with_spices_and_honey_148-149.pdf | 989,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Krupa_O_M-Milk_with_spices_and_honey_148-149.djvu | 32,47 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Krupa_O_M-Milk_with_spices_and_honey_148-149__COVER.png | 475,64 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.