Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23282
Tytuł: | Молоко десертне із спеціями та медом |
Inne tytuły: | Milk with spices and honey |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Вовчко, О. М. Krupa, O. M. Vovchko, O. M. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Крупа О. М. Молоко десертне із спеціями та медом / О. М. Крупа, О. М. Вовчко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 148–149. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Krupa O. M., Vovchko O. M. (2017) Moloko desertne iz spetsiiamy ta medom [Milk with spices and honey]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 148-149 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | 3 |
Data wydania: | 16-lis-2017 |
Date of entry: | 25-sty-2018 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
UDC: | 637.141.8 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 148-149 |
Główna strona: | 148 |
Strona końcowa: | 149 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23282 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Степанова Л.И. Справочник технолога молочного производства. Том 1. Цельномолочные продукты / Л. И. Степанова. – СПб.: ГИОРД, 1999. – 384с. 2. Гобатова К.К. Химия и физика молока и молочных продуктов / К.К. Горбатова, П.И.Гунькова; под ред. К.К.Горбатова. – СПб.:ГИОРД,2012. – 336 с. 3. Roginski H., Fuquay J.W., Fox P.F. (2011), Encyclopedia of Dairy Science. Elsevier Ltd: Academic Press, London. 4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. (2009), Food chemistry: 4th ed. Leipzig: Springer-Verlag. 5. Пищевая химия / А. П. Нечаев, С.Е. Траубенберг, А.А Кочеткова и др. – СПб.: ГИОРД, 2004 – 640 с. |
References: | 1. Stepanova L.I. Spravochnik tekhnoloha molochnoho proizvodstva. V. 1. Tselnomolochnye produkty, L. I. Stepanova, SPb., HIORD, 1999, 384p. 2. Hobatova K.K. Khimiia i fizika moloka i molochnykh produktov, K.K. Horbatova, P.I.Hunkova; ed. K.K.Horbatova, SPb.:HIORD,2012, 336 p. 3. Roginski H., Fuquay J.W., Fox P.F. (2011), Encyclopedia of Dairy Science. Elsevier Ltd: Academic Press, London. 4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. (2009), Food chemistry: 4th ed. Leipzig: Springer-Verlag. 5. Pishchevaia khimiia, A. P. Nechaev, S.E. Traubenberh, A.A Kochetkova and other – SPb., HIORD, 2004 – 640 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Krupa_O_M-Milk_with_spices_and_honey_148-149.pdf | 989,89 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
CAZST_2017v3_Krupa_O_M-Milk_with_spices_and_honey_148-149.djvu | 32,47 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
CAZST_2017v3_Krupa_O_M-Milk_with_spices_and_honey_148-149__COVER.png | 475,64 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi