Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23282

Titre: Молоко десертне із спеціями та медом
Autre(s) titre(s): Milk with spices and honey
Auteur(s): Крупа, Ольга Миколаївна
Вовчко, О. М.
Krupa, O. M.
Vovchko, O. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Крупа О. М. Молоко десертне із спеціями та медом / О. М. Крупа, О. М. Вовчко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 148–149. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Krupa O. M., Vovchko O. M. (2017) Moloko desertne iz spetsiiamy ta medom [Milk with spices and honey]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 148-149 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Date de publication: 16-nov-2017
Date of entry: 25-jan-2018
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
UDC: 637.141.8
Number of pages: 2
Page range: 148-149
Start page: 148
End page: 149
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23282
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
References (Ukraine): 1. Степанова Л.И. Справочник технолога молочного производства. Том 1. Цельномолочные продукты / Л. И. Степанова. – СПб.: ГИОРД, 1999. – 384с.
2. Гобатова К.К. Химия и физика молока и молочных продуктов / К.К. Горбатова, П.И.Гунькова; под ред. К.К.Горбатова. – СПб.:ГИОРД,2012. – 336 с.
3. Roginski H., Fuquay J.W., Fox P.F. (2011), Encyclopedia of Dairy Science. Elsevier Ltd: Academic Press, London.
4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. (2009), Food chemistry: 4th ed. Leipzig: Springer-Verlag.
5. Пищевая химия / А. П. Нечаев, С.Е. Траубенберг, А.А Кочеткова и др. – СПб.: ГИОРД, 2004 – 640 с.
References (International): 1. Stepanova L.I. Spravochnik tekhnoloha molochnoho proizvodstva. V. 1. Tselnomolochnye produkty, L. I. Stepanova, SPb., HIORD, 1999, 384p.
2. Hobatova K.K. Khimiia i fizika moloka i molochnykh produktov, K.K. Horbatova, P.I.Hunkova; ed. K.K.Horbatova, SPb.:HIORD,2012, 336 p.
3. Roginski H., Fuquay J.W., Fox P.F. (2011), Encyclopedia of Dairy Science. Elsevier Ltd: Academic Press, London.
4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. (2009), Food chemistry: 4th ed. Leipzig: Springer-Verlag.
5. Pishchevaia khimiia, A. P. Nechaev, S.E. Traubenberh, A.A Kochetkova and other – SPb., HIORD, 2004 – 640 p.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.