Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22099

Назва: Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои
Інші назви: Study of the possibility of obtaining cereals based on bioactivated soybean grain
Автори: Ourbanchik, E.
Mikhachou, M.
Borsuk, E.
Урбанчик, Е. Н.
Михачев, Н. О.
Борсук, Е. А.
Приналежність: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Бібліографічний опис: Урбанчик Е. Н. Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои / Е. Н. Урбанчик, Н. О. Михачев, Е. А. Борсук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 97–98. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Ourbanchik E., Mikhachou M., Borsuk E. (2017) Izuchenie vozmozhnosti polucheniia zernovykh napitkov na osnove bioaktivirovannoho zerna soi [Study of the possibility of obtaining cereals based on bioactivated soybean grain]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 97-98 [in Russian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 339.138
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 97-98
Початкова сторінка: 97
Кінцева сторінка: 98
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22099
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.