Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) : [98] Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Організатори:

  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького (Україна)
  • Могильовський державний університет продовольства (м. Могильов, Республіка Білорусь)
  • Польська академія здоров’я (м. Жешув, Республіка Польща)
  • Національний аграрний університет (м. Нітру Словакія)

Дата проведення: 11-12 жовтня 2017 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • харчова хімія і біотехнологія;
  • безпека і експертиза харчових продуктів;
  • стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів;
  • функціональні і нові харчові продукти;
  • удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв;
  • готельно-ресторанна справа;
  • економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська, російська

Реєстраційну форму, електронну версію відредагованих тез та копію квитанції про оплату оргвнеску необхідно надіслати на електронну або поштову адресу оргкомітету до 25 вересня 2017 р.

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
E-mail: kafedra.hb@gmail.com
Тел. (0352) 52-91-39, факс (0352) 254983

Новина про конференцію на веб-сайті ТНТУ.

Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. – 158 с.

Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“

Зміст


1
2
5
БЕЗПЕКА І ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
11
13
14
15
16
17
18
19
20
22
25
26
27
29
30
32
33
35
37
38
40
42
44
ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ, ПРІОРИТЕТИ ТА ІННОВАЦІЇ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
46
48
50
51
53
55
57
59
61
63
65
67
69
71
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
73
74
75
76
78
79
80
82
83
85
86
87
89
91
92
94
95
96
97
99
100
СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
101
УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСІВ ТА АПАРАТІВ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
103
104
105
106
108
109
111
113
ФУНКЦІОНАЛЬНІ І НОВІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ
114
116
117
119
120
121
123
124
127
129
130
132
134
136
138
140
ХАРЧОВА ХІМІЯ І БІОТЕХНОЛОГІЯ
142
143
145
147
148
149
151
152
154
 
155
156

Content


1
2
5
FOOD SAFETY AND EXAMINATION
11
13
14
15
16
17
18
19
20
22
25
26
27
29
30
32
33
35
37
38
40
42
44
ECONOMIC ASPECTS, PRIORITIES AND INNOVATIONS IN FOOD PRODUCTION
46
48
50
51
53
55
57
59
61
63
65
67
69
71
INNOVATIVE TECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTION
73
74
75
76
78
79
80
82
83
85
86
87
89
91
92
94
95
96
97
99
100
STANDARDIZATION, CERTIFICATION OF RAW MATERIALS AND FOOD PRODUCTS
101
IMPROVEMENT OF PROCESSES AND APPARATUSES OF FOOD PRODUCTION
103
104
105
106
108
109
111
113
FUNCTIONAL AND NEW FOOD PRODUCTS
114
116
117
119
120
121
123
124
127
129
130
132
134
136
138
140
FOOD CHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY
142
143
145
147
148
149
151
152
154
 
155
156

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 98 з 98
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Для нотаток-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочахОчкурьова, Христина; Покотило, Олег; Ochkurova, Christina; Pokotylo, Oleg
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Видавничі сторінки-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017The fatty acids profile of krill meal produced in UkraineKhudyi, Oleksii; Marchenko, Mykhailo; Khuda, Lidiia; Kushniryk, Olga; Babyn, Viktor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратовSamuylenko, Tatyana; Самуйленко, Татьяна
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Безпечність молока сирого за вмістом нітратівПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kuhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Отримання біомаси кормової водорості Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. для потреб аквакультуриЧебан, Лариса; Чміль, Андрій; Марченко, Михайло; Cheban, Larysa; Chmil, Andrii; Marchenko, Mykhailo
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошківГачак, Юрій; Гутий, Богдан; Бежицька, Андріана; Дякун, Тамара; Кінжицька, Любов; Hachak, Yuriy; Gutyj, Bohdan; Bzhetska, Andriana; Diakun, Tamara; Kinzhytska, Liubov
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктовMasanskiy, Sergey; Makarenko, Anna; Bolsun, Anastasiya; Масанский, Сергей; Макаренко, Анна; Болсун, Анастасия
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективиГрицик, Андрій Романович; Стасів, Тетяна Геннадіївна; Grytsyk, Andrey; Stasiv, Tetiana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів УкраїниСливка, Ірина; Мусій, Любов; Цісарик, Орися; Slyvka, Iryna; Musiy, Lubov; Tsisaryk, Orysia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового маслаЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Tsisaryk, Orysia; Musiy, Liubov; Slyvka, Iryna
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчуванняРоманчук, І. О.; Моісеєва, Л. О.; Romanchuk, I.; Moiseeva, L. O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains»Vichko, Olena; Chervetsova, Veronika; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана; Стеценко, Наталія; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivoПаска, Марія; Маслійчук, Ольга; Paska, Marija; Masliichuk, Olga
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделийNeliubina, E.; Ourbanchik, E.; Kaminskaya, O.; Нелюбина, Е. В.; Урбанчик, Е. Н.; Каминская, О. С.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖКЖебрацький, Ростислав; Покотило, Олег; Zhetratsky, Rostislav; Pokotylo, Oleg
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктівБорсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Лизова, Вероніка; Вербицький, Сергій; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Lyzova, Veronika; Verbytskyi, Sergii
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракційЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Молозиво як харчова добавкаЗаярнюк, Анна; Бородіна, Ольга; Лич, Інна; Zayarnyuk, Anna; Borodina, Olha; Lych, Inna
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробівКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Концепція функціональних харчових продуктівЛялик, Анастасія; Криськова, Лариса; Кравчук, Лариса; Lialyk, Anastasiia; Kryskova, Larysa; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання насіння льону в харчовій промисловостіЛялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Юрій, Федорів; Ярослав, Фрей; Lialyk, Anastasiia; Beyko, Ludmila; Yurii, Fedoriv; Yaroslav, Frei
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Система НАССР для малих та середніх підприємств по забою свинейКустуров, Володимир; Kusturov, Volodymyr
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Теоретичні аспекти розробки змішувальних пристроївіз пониженою потужністю приводаВітенько, Тетяна Миколаївна; Лучейко, Ігор І.; Лучейко, Ігор Д.; Vitenko, Tatyana; Lucheyko, Igor I.; Lucheyko, Igor D.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхніКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Лазарюк, Валерій Володимирович; Kravchenyuk, Khrystyna; Kukhtyn, Mykola; Lazaryuk, Valeriy
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Тепловий ефект гідродинамічної кавітаціїВітенько, Тетяна Миколаївна; Vitenko, Tetiana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Екологічні аспекти використаня харчової упаковкиЗварич, Наталя; Лясота, Оксана Михайлівна; Zvarych, Natalia; Lyasota, Oksana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачівКаспрук, Володимир Богданович; Kaspruk, Volodymyr
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Реологічні аспекти виробництва казеїнуКравець, Олег; Четверікова, Світлана; Шинкарик, Марія Миколаївна; Kravets, Oleg; Chetverikova, Svetlana; Shunkaruk, Maria
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Методика розрахунку роторно-вихрового емульсораШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформаціїДеркач, А. В.; Стадник, І. Я.; Лісовська, Т. О.; Derkach, A. V.; Stadnik, I. Y.; Lisovska, T. O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування десертних овочівТретяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixturesOurbanchik, E.; Galdova, M.; Shaluta, A.; Урбанчик, Е. Н.; Галдова, М. Н.; Шалюта, А. Е.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USAВолошенко, О. С.; Хренжий, Н. В.; Voloshenko, O. S.; Horenzhy, N. V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна соиOurbanchik, E.; Mikhachou, M.; Borsuk, E.; Урбанчик, Е. Н.; Михачев, Н. О.; Борсук, Е. А.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошнаЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначенняЛісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванніПавлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Study of the use of edible powders tomato sauce technologiesBenderska, Olga; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив сортових характеристик томатів на процес сушінняМельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Спосіб виробництва йогуртного соусуКрупа, Ольга Миколаївна; Шинкарик, М.; Давида, В.; Krupa, O.; Shynkaryk, M.; Davyda, V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Перспективи використання злакових у технології кисломолочних пастЮщенко, Наталія; Кузьмик, Ульяна; Миколів, Іван; Yushchenko, Nataliya; Kuzmyk, Ulyana; Mukoliv, Ivan
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування лікарських рослинБейко, Людмила; Олексів, Валентина; Beyko, Ludmila; Oleksiv, Valentina
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrancesZolotukhina, Inna
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аспекти моделювання безалкогольних напоївСухіна, Діана; Орешина, Ольга; Sukhina, Diana; Oreshyna, Olga
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзиСкульська, Інна; Цісарик, Орися; Skulska, Inna; Tsisaryk, Orysia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості морозива представленого на ринку УкраїниПіддубний, В. В.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Piddybnyi, V. V.; Ababova, A. G.; Matko, B. S.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментівГруник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржиGaldova, M.; Kononkou, A.; Галдова, М. Н.; Кононков, А. Ю.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення засобу подовшення зберігання католітуВолосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Стан та перспективи розвитку консервної промисловості УкраїниГаниш, Василь; Ковальчук, Тетяна; Бейко, Людмила; Hanysh, V.; Kovaltshuk, T.; Beyco, L.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування фруктових соусівЛялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Lyalik, Anastasiya; Beyko, Ludmila
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Обзор рынка муки в Республики БеларусьShalabodova, N. A.; Gromyko, O. P.; Шалабодова, Н. А.; Громыко, О. П.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Харчування і здоров’я людиниСельський, Володимир Романович; Угрин, Юрій; Selsky, V.; Uhryn, Y.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Премирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношенийRudenok, E. G.; Gromyko, O. P.; Руденок, Е. Г.; Громыко, О. П.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачівСачко, Анастасія; Лисяк, Марія; Sachko, Anastasiia; Lysiak, Mariia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Обзор рынка муки в Республики БеларусьShalabodova, N. A.; Gromyko, O. P.; Шалабодова, Н. А.; Громыко, О. П.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Формирование молочного рынка Республики БеларусьLabkov, Sergey; Лабков, Сергей
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Методы управления денежными средствами в организацииRomanenko, Olga; Романенко, Ольга
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарівПокотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Роль сбытовой политики в деятельности молокоперерабатывающих предприятий в республике беларусьLabkova, Oxana; Лабкова, Оксана
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктовKakora, Marina; Gavrilenkova, Ekaterina; Какора, Марина; Гавриленкова, Екатерина
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культурRukshan, L. V.; Рукшан, Л. В.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленностиTalanova, Irina; Таланова, Ирина
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Использование люпиновой муки для мучных изделийRukshan, L. V.; Navazhylava, A. S.; Kudin, D. A.; Рукшан, Л. В.; Новожилова, Е. С.; Кудин, Д. А.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Управление производственными запасами по отклонениям в их стоимости в организациях бытового обслуживания республики беларусьIrina, Orlova; Yauhen, Bantsevich; Орлова, Ирина; Банцевич, Евгений
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Концепции учета затрат в управлении расходамиZafeiner, V. O.; Зафейнер, В. О.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Факторы снижения себестоимости продукцииGromyko, O. P.; Громыко, О. П.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукціяРотаєнко, Юрій; Касянчук, Вікторія; Rotajenko, Yurij; Kasianchuk, Viktoria
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміст-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Соматичні клітини молока та алельний поліморфізм гена BoLA-DRB3 у корів при захворюванні на маститСупрович, Тетяна; Супрович, Микола; Паневник, Володимир; Suprovych, Tetyana; Suprovych, Mykola; Panevnyk, Volodymyr
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Оцінка якості меду різного ботанічного походженняСалєба, Л. В.; Кудельська, А. В.; Saleba, L.; Kudelskaya, A.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Оцінка антибіотикорезистентності ентерококів молочних продуктів домашнього виробництва на агропродовольчих ринкахГорюк, Юлія; Горюк, Віктор; Мушинський, Андрій; Horiuk, Yulia; Horiuk, Viktor; Mushynskyi, Andrii
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівкиКухтин, Микола Дмитрович; Лайтер-Москалюк, Світлана; Решетник, Антоніна; Kukhtyn, Mykola; Layter-Moskalyuk, Svitlana; Reshetnik, Antonina
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality controlStarodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Фізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарівМіщук, Оксана Іванівна; Mishchuk, Oksana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Редакційна сторінка-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Моніторинг антибіотикорезистентних S.aureus в молоці корів із ферм Сумської та Харківської областейЛоцкін, Ігор; Касянчук, Вікторія; Бергілевич, Олександра; Lotskin, Ihor; Kasianchuk, Viktoria; Berhilevych, Oleksandra
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукціїКондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництваКуник, О. М.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т.; Kunik, A.; Saribekova, D.; Saleba, L.; Kurilenko, T.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Кількісне визначення саліцилової кислоти у пивіВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Третяк, Дмитро; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tretiak, Dmytro
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення УкраїниАндрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. ХарківСоколова, Є. Б.; Василець, К. К.; Губська, М. О.; Sokolova, Ye. B.; Vasylets, K. K.; Hubska, M. A.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazeneМага, Іван; Maga, Ivan
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Титульна сторінка-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузіСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. ХарківСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.; Matko, B. C.
Proceedings Book11-жов-201711-жов-2017Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції-
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 98 з 98