Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-98 зі 98 (час пошуку: 0.002 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Proceedings Book11-жов-201711-жов-2017Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна соиOurbanchik, E.; Mikhachou, M.; Borsuk, E.; Урбанчик, Е. Н.; Михачев, Н. О.; Борсук, Е. А.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового маслаЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Tsisaryk, Orysia; Musiy, Liubov; Slyvka, Iryna
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Тепловий ефект гідродинамічної кавітаціїВітенько, Тетяна Миколаївна; Vitenko, Tetiana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Отримання біомаси кормової водорості Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. для потреб аквакультуриЧебан, Лариса; Чміль, Андрій; Марченко, Михайло; Cheban, Larysa; Chmil, Andrii; Marchenko, Mykhailo
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошківГачак, Юрій; Гутий, Богдан; Бежицька, Андріана; Дякун, Тамара; Кінжицька, Любов; Hachak, Yuriy; Gutyj, Bohdan; Bzhetska, Andriana; Diakun, Tamara; Kinzhytska, Liubov
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культурRukshan, L. V.; Рукшан, Л. В.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017The fatty acids profile of krill meal produced in UkraineKhudyi, Oleksii; Marchenko, Mykhailo; Khuda, Lidiia; Kushniryk, Olga; Babyn, Viktor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Екологічні аспекти використаня харчової упаковкиЗварич, Наталя; Лясота, Оксана Михайлівна; Zvarych, Natalia; Lyasota, Oksana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктовMasanskiy, Sergey; Makarenko, Anna; Bolsun, Anastasiya; Масанский, Сергей; Макаренко, Анна; Болсун, Анастасия
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Концепція функціональних харчових продуктівЛялик, Анастасія; Криськова, Лариса; Кравчук, Лариса; Lialyk, Anastasiia; Kryskova, Larysa; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчуванняРоманчук, І. О.; Моісеєва, Л. О.; Romanchuk, I.; Moiseeva, L. O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivoПаска, Марія; Маслійчук, Ольга; Paska, Marija; Masliichuk, Olga
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделийNeliubina, E.; Ourbanchik, E.; Kaminskaya, O.; Нелюбина, Е. В.; Урбанчик, Е. Н.; Каминская, О. С.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективиГрицик, Андрій Романович; Стасів, Тетяна Геннадіївна; Grytsyk, Andrey; Stasiv, Tetiana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракційЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖКЖебрацький, Ростислав; Покотило, Олег; Zhetratsky, Rostislav; Pokotylo, Oleg
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Титульна сторінка-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Соматичні клітини молока та алельний поліморфізм гена BoLA-DRB3 у корів при захворюванні на маститСупрович, Тетяна; Супрович, Микола; Паневник, Володимир; Suprovych, Tetyana; Suprovych, Mykola; Panevnyk, Volodymyr
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленностиTalanova, Irina; Таланова, Ирина
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Перспективи використання злакових у технології кисломолочних пастЮщенко, Наталія; Кузьмик, Ульяна; Миколів, Іван; Yushchenko, Nataliya; Kuzmyk, Ulyana; Mukoliv, Ivan
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування десертних овочівТретяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошнаЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання насіння льону в харчовій промисловостіЛялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Юрій, Федорів; Ярослав, Фрей; Lialyk, Anastasiia; Beyko, Ludmila; Yurii, Fedoriv; Yaroslav, Frei
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Система НАССР для малих та середніх підприємств по забою свинейКустуров, Володимир; Kusturov, Volodymyr
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачівКаспрук, Володимир Богданович; Kaspruk, Volodymyr
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Реологічні аспекти виробництва казеїнуКравець, Олег; Четверікова, Світлана; Шинкарик, Марія Миколаївна; Kravets, Oleg; Chetverikova, Svetlana; Shunkaruk, Maria
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Теоретичні аспекти розробки змішувальних пристроївіз пониженою потужністю приводаВітенько, Тетяна Миколаївна; Лучейко, Ігор І.; Лучейко, Ігор Д.; Vitenko, Tatyana; Lucheyko, Igor I.; Lucheyko, Igor D.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Оцінка якості меду різного ботанічного походженняСалєба, Л. В.; Кудельська, А. В.; Saleba, L.; Kudelskaya, A.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Молозиво як харчова добавкаЗаярнюк, Анна; Бородіна, Ольга; Лич, Інна; Zayarnyuk, Anna; Borodina, Olha; Lych, Inna
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Премирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношенийRudenok, E. G.; Gromyko, O. P.; Руденок, Е. Г.; Громыко, О. П.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробівКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформаціїДеркач, А. В.; Стадник, І. Я.; Лісовська, Т. О.; Derkach, A. V.; Stadnik, I. Y.; Lisovska, T. O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains»Vichko, Olena; Chervetsova, Veronika; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixturesOurbanchik, E.; Galdova, M.; Shaluta, A.; Урбанчик, Е. Н.; Галдова, М. Н.; Шалюта, А. Е.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванніПавлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrancesZolotukhina, Inna
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Методы управления денежными средствами в организацииRomanenko, Olga; Романенко, Ольга
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аспекти моделювання безалкогольних напоївСухіна, Діана; Орешина, Ольга; Sukhina, Diana; Oreshyna, Olga
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Стан та перспективи розвитку консервної промисловості УкраїниГаниш, Василь; Ковальчук, Тетяна; Бейко, Людмила; Hanysh, V.; Kovaltshuk, T.; Beyco, L.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментівГруник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Study of the use of edible powders tomato sauce technologiesBenderska, Olga; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування фруктових соусівЛялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Lyalik, Anastasiya; Beyko, Ludmila
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування лікарських рослинБейко, Людмила; Олексів, Валентина; Beyko, Ludmila; Oleksiv, Valentina
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Обзор рынка муки в Республики БеларусьShalabodova, N. A.; Gromyko, O. P.; Шалабодова, Н. А.; Громыко, О. П.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Моніторинг антибіотикорезистентних S.aureus в молоці корів із ферм Сумської та Харківської областейЛоцкін, Ігор; Касянчук, Вікторія; Бергілевич, Олександра; Lotskin, Ihor; Kasianchuk, Viktoria; Berhilevych, Oleksandra
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукціїКондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржиGaldova, M.; Kononkou, A.; Галдова, М. Н.; Кононков, А. Ю.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Управление производственными запасами по отклонениям в их стоимости в организациях бытового обслуживания республики беларусьIrina, Orlova; Yauhen, Bantsevich; Орлова, Ирина; Банцевич, Евгений
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USAВолошенко, О. С.; Хренжий, Н. В.; Voloshenko, O. S.; Horenzhy, N. V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення УкраїниАндрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарівПокотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівкиКухтин, Микола Дмитрович; Лайтер-Москалюк, Світлана; Решетник, Антоніна; Kukhtyn, Mykola; Layter-Moskalyuk, Svitlana; Reshetnik, Antonina
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Концепции учета затрат в управлении расходамиZafeiner, V. O.; Зафейнер, В. О.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality controlStarodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив сортових характеристик томатів на процес сушінняМельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Фізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарівМіщук, Оксана Іванівна; Mishchuk, Oksana
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. ХарківСоколова, Є. Б.; Василець, К. К.; Губська, М. О.; Sokolova, Ye. B.; Vasylets, K. K.; Hubska, M. A.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзиСкульська, Інна; Цісарик, Орися; Skulska, Inna; Tsisaryk, Orysia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів УкраїниСливка, Ірина; Мусій, Любов; Цісарик, Орися; Slyvka, Iryna; Musiy, Lubov; Tsisaryk, Orysia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Факторы снижения себестоимости продукцииGromyko, O. P.; Громыко, О. П.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Роль сбытовой политики в деятельности молокоперерабатывающих предприятий в республике беларусьLabkova, Oxana; Лабкова, Оксана
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначенняЛісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачівСачко, Анастасія; Лисяк, Марія; Sachko, Anastasiia; Lysiak, Mariia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості морозива представленого на ринку УкраїниПіддубний, В. В.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Piddybnyi, V. V.; Ababova, A. G.; Matko, B. S.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Методика розрахунку роторно-вихрового емульсораШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Обзор рынка муки в Республики БеларусьShalabodova, N. A.; Gromyko, O. P.; Шалабодова, Н. А.; Громыко, О. П.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення засобу подовшення зберігання католітуВолосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктовKakora, Marina; Gavrilenkova, Ekaterina; Какора, Марина; Гавриленкова, Екатерина
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Использование люпиновой муки для мучных изделийRukshan, L. V.; Navazhylava, A. S.; Kudin, D. A.; Рукшан, Л. В.; Новожилова, Е. С.; Кудин, Д. А.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazeneМага, Іван; Maga, Ivan
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Редакційна сторінка-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Оцінка антибіотикорезистентності ентерококів молочних продуктів домашнього виробництва на агропродовольчих ринкахГорюк, Юлія; Горюк, Віктор; Мушинський, Андрій; Horiuk, Yulia; Horiuk, Viktor; Mushynskyi, Andrii
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництваКуник, О. М.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т.; Kunik, A.; Saribekova, D.; Saleba, L.; Kurilenko, T.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхніКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Лазарюк, Валерій Володимирович; Kravchenyuk, Khrystyna; Kukhtyn, Mykola; Lazaryuk, Valeriy
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Харчування і здоров’я людиниСельський, Володимир Романович; Угрин, Юрій; Selsky, V.; Uhryn, Y.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Спосіб виробництва йогуртного соусуКрупа, Ольга Миколаївна; Шинкарик, М.; Давида, В.; Krupa, O.; Shynkaryk, M.; Davyda, V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукціяРотаєнко, Юрій; Касянчук, Вікторія; Rotajenko, Yurij; Kasianchuk, Viktoria
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Формирование молочного рынка Республики БеларусьLabkov, Sergey; Лабков, Сергей
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузіСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Кількісне визначення саліцилової кислоти у пивіВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Третяк, Дмитро; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tretiak, Dmytro
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. ХарківСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.; Matko, B. C.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміст-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктівБорсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Лизова, Вероніка; Вербицький, Сергій; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Lyzova, Veronika; Verbytskyi, Sergii
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана; Стеценко, Наталія; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Для нотаток-
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратовSamuylenko, Tatyana; Самуйленко, Татьяна
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочахОчкурьова, Христина; Покотило, Олег; Ochkurova, Christina; Pokotylo, Oleg
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Безпечність молока сирого за вмістом нітратівПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kuhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Видавничі сторінки-
Результати 1-98 зі 98 (час пошуку: 0.002 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі