Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21439
Назва: Навчальний посібник з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для самостійного вивчення курсу орієнтовано на спеціалізацію “Обладнання переробних і харчових виробництв” в рамках спеціальності «Галузеве машинобудування», частина 2
Автори: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Бібліографічний опис: Т. Вітенько. Навчальний посібник з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для самостійного вивчення курсу орієнтовано на спеціалізацію “Обладнання переробних і харчових виробництв” в рамках спеціальності «Галузеве машинобудування», частина 2, Тернопіль: ФОП Паляниця, 2017. - 50с.
Дата публікації: 28-чер-2017
Дата подання: 28-чер-2017
Видавництво: ФОП Паляниця
Країна (код): UA
Теми: Процеси та апарати харчових виробництв
Кількість сторінок: 50
Короткий огляд (реферат): Розглянуто хімічні і мікробіологічні методи оброблення харчових середовищ, ультразвукове устаткування для оброблення харчових продуктів, гідродинамічні перетворювачі енергії потоку рідини, електромеханічні та п’єзоелектричні перетворювачі.
Опис: 2. Т. Вітенько. Навчальний посібник з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для самостійного вивчення курсу орієнтовано на спеціалізацію “Обладнання переробних і харчових виробництв” в рамках спеціальності «Галузеве машинобудування», частина 2, Тернопіль: ФОП Паляниця, 2017. - 50с.
Зміст: 1. Імпульсні методи оброблення харчових продуктів 4 1.1. Загальні положення 4 2. Хімічні і мікробіологічні методи оброблення 10 2.1. Загальні положення 10 2.2. Основні способи підвищення стійкості безалкогольних напоїв 12 2.3.Способи підвищення колоїдної стійкості напоїв 13 2.4. Принцип іонообмінної водопідготовки 13 2.5. Способи підвищення біологічної стійкості напоїв 19 2.6. Використання консервантів 24 3. Ультразвукове устаткування для оброблення харчових продуктів 31 3.1. Призначення і межі застосування 31 3.2. Застосування ультразвуку 32 4. Перетворювачі енергії потоку рідини в звукову (гідродинамічні перетворювачі) 36 5. Електромеханічні перетворювачі 40 6. П'єзоелектричні перетворювачі 45 Рекомендована література 50
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21439
Власник авторського права: © Вітенько Т.М.
Тип вмісту : Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pahv-vitenko-2.pdf147,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора