Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21378
Назва: Методичні вказівки щодо проходження практик бакалаврами спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв»
Автори: Ворощук, Віктор Ярославович
Шинкарик, Марія Миколаївна
Лясота, Оксана Михайлівна
Кравець, Олег Ігорович
Бібліографічний опис: Ворощук В.Я. Методичні вказівки про стажування з фаху для студентів спеціальності «Галузеве машинобудування» / В.Я. Ворощук, М.М. Шинкарик, О.М.Лясота, О.І.Кравець // ТНТУ ім. Івана Пулюя. – Тернопіль, ТНТУ. –2017р, 50с.
Дата публікації: 23-чер-2017
Дата подання: 23-чер-2017
Видавництво: ТНТУ ім. Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет
Теми: практика
Кількість сторінок: 50
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки щодо проходження практик бакалаврами спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21378
Власник авторського права: Ворощук Віктор Ярославович
Шинкарик Марія Миколаївна
Лясота Оксана Михайлівна
Кравець Олег Ігорович
Тип вмісту : Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практика.pdf94,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора