Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21099
Назва: Дослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі
Автори: Нагорняк, Галина Степанівна
Малюта, Людмила Ярославівна
Шерстюк, Роман Петрович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Бібліографічний опис: Нагорняк Г.С. Дослідження чинників впливу на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі / Г.С. Нагорняк, Л.Я. Малюта, Р.П. Шерстюк // Економіка і управління. - №3(71).- 2016. - С. 77-86.
Конференція/захід: 86
Журнал/збірник: Економіка і управління
Випуск/№ : 3(71)
Дата публікації: 2016
Дата подання: 2016
Дата внесення: 14-чер-2017
Видавництво: Підготовлено у видавництві та надруковано на поліграфкомбінаті Європейського університету
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Київ
УДК: 339.137.2
Теми: direction of development
information technologies
готельно-ресторанний бізнес
заклади сфери готельно-ресторанного бізнесу
конкурентоспроможність підприємства
рівень конкурентоспроможності
чинники впливу
напрямки розвитку
інформаційні технології
hospitality business
institutions in hospitality and restaurant business
competitiveness of institution
the level of competitiveness
factors affecting
Кількість сторінок: 10
77-86
Початкова сторінка: 77
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено основні чинники, які безпосередньо впливають на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі. Визначено роль впровадження сучасних механізмів розвитку закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу. Дано пропозиції з удосконалення управління їх розвитком.
The article deals with the main factors that influence the level of competitiveness of national institutions of restaurant business today. The author determined the value of implementation of modern mechanisms development of institutions of hospitality and restaurant business. The author suggested proposals to improve the management of their development.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21099
ISSN: 2312-7872
Власник авторського права: Економіка і управління, 2016
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://libr.rv.ua/ua/virt/78/
http://prohotelia.com.ua/
http://tourlib.net/statti_ukr/ yashyna.htm
Перелік літератури: 1. Антонова В.А. Конкуренція і управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного господарства [Текст] / В.А. Антонова // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. — 2012. — № 1 (21). — С. 54-57;
2. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / О.В. Борисова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. — 2012. — Вип. 1 (2). — С. 331 — 338;
3. Готельно-ресторанний бізнес як основна складова туристичної індустрії [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://libr.rv.ua/ua/virt/78/;
4. Трофименко Л.С. Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі: [навч. посіб.] / Л.С. Трофименко, Г.Б. Мунін, О.О. Гац, — К.: Кондор, 2008. — 370 с.;
5. Портал гостиничного и ресторанного бизнеса [Електронний ресурс]. — Режим доступу: http://prohotelia.com.ua/;
6. П’ятницька Г.Т. Менеджмент ресторанного господарства: [навч. посіб.] / Г.Т. П’ятницька. — К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. — 373 с.
7. П’ятницька Г.Т. Тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні / Г.Т. П’ятницька // Вісник КНТЕУ. — 2004. — № 2 — С. 67-72;
8. Шаповалова О.М. Інноваційна діяльність, як основа підвищення конкурентоспроможності готельного господарства [Текст] / О.М. Шаповалова // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. — 2013. — № 16. — С. 224—228;
9. Яшина О.В. Особливості розвитку ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://tourlib.net/statti_ukr/ yashyna.htm.;
10. Погайдак О.Б. Управління якістю обслуговування на основі комплексно-інноваційних показників (соціогуманітарні аспекти підвищення рівня якості життя) : монографія / О.Б. Погайдак. — Тернопіль: ТзОВ «Терно-граф», 2012. — 732 с.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
doslidjenia_vplyvu_2016.pdfДослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі1,48 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора