Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20916
Назва: Пути сокращения энергозатрат при сушке казеина
Інші назви: Шляхи зменшення енерговитрат при сушінні казеїну
Автори: Кравець, Олег Ігорович
Шинкарик, Марія Миколаївна
Радіо, Лариса Володимирівна
Четверікова, Світлана Олександрівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56, к.т.н., старший викладач, тел. +380962761228
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56, к.т.н., доц.
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю, м. Тернопіль, вул. Руська 56
Бібліографічний опис: Кравец О.И. Пути сокращения энергозатрат при сушке казеина / О.И. Кравец, М.Н. Шынкарик, Л.В. Радио, С.А.Четверикова, // Материалы межд. науч.-техн. конф. «Техника и технология пищевых производств», 20-21 апреля 2017 р. : материалы – Могилев: – 2017. – 241с.
Конференція/захід: Международная научно-техническая конф. «Техника и технология пищевых производств»
Дата публікації: кві-2017
Дата подання: 1-бер-2017
Дата внесення: 7-чер-2017
Видавництво: Могилевский государственный университет продовольствия
Країна (код): BY
Місце видання, проведення: Могилевский государственный университет продовольствия
УДК: 637.3
Теми: Енергозбереження
Казеїн, сушіння, пори
Кількість сторінок: 1
Короткий огляд (реферат): Анализ процесса указывает, что возможны два пути уменьшения энергоемкости сушки: уменьшение использования теплоты в процессе и уменьшение потерь теплоты. Анализ первого пути показал, что тепловая энергия используется на нагревание казеина до температуры сушки и выделении их него влаги, а максимальные тепловые потери идут с воздухом.
Опис: Исследованы компрессионные свойства казеиновых сгустков и на основе полученных данных определено количество воздуха, заполняющего поры. Установлено как влияет наполнения пор нагретым воздухом на смену температура казеина.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20916
Власник авторського права: Кравець О.І./Шинкарик М.М.
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://www.mgup.by/sites/default/files/userfiles/SCIENCE/files/konf/Konferenciya_MGUP_2017.pdf
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konferenciya_MGUP.pdf302,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора