กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9421

ชื่อเรื่อง: Використання критеріальних рівнянь для моделювання процесу перемішування фаршу на фаршмішалці марки Л5-ФМБ
ผู้แต่ง: Цапяк, О.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Цапяк О. Використання критеріальних рівнянь для моделювання процесу перемішування фаршу на фаршмішалці марки Л5-ФМБ / Цапяк О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 43. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Tsapiak O. (2013) Vykorystannia kryterialnykh rivnian dlia modeliuvannia protsesu peremishuvannia farshu na farshmishaltsi marky L5-FMB. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 43 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Conference/Event: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 25-เมษ-2013
Date of entry: 16-กุม-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 637.523
Page range: 43
Start page: 43
End page: 43
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9421
References (Ukraine): 1. Стренк Ф. Перемішування і апарати з мішалками/ Стренк Ф. – Санкт- Петербург: видавництво «Хімія» - 1975. – 384с.
2. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових і переробних виробництв / Закалов О.В. – Тернопіль: Видавництво ТДТУ, 2000. - 360 с.
References (International): 1. Strenk F. Peremishuvannia i aparaty z mishalkamy/ Strenk F, Sankt- Peterburh: vydavnytstvo "Khimiia" - 1975, 384p.
2. Zakalov O.V. Tekhnolohichne obladnannia kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstv, Zakalov O.V, Ternopil: Vydavnytstvo TDTU, 2000, 360 p.
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2013v1_Tsapiak_O-Vykorystannia_kryterialnykh_43.pdf151,16 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2013v1_Tsapiak_O-Vykorystannia_kryterialnykh_43.djvu16,08 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2013v1_Tsapiak_O-Vykorystannia_kryterialnykh_43__COVER.jpg167,58 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น