Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-100 зі 160 (час пошуку: 0.002 секунди).
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations20175-гру-2017Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проблеми теорії і практики менеджменту» для студентів 073 «Менеджмент», спеціалізації: 8.12001012 “Управління інноваційною діяльністю”, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»усіх форм навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations20175-гру-2017Навчальна програма та методичні рекомендації для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Основи підприємницької діяльності» для студентів усіх форм навчання спеціальності 053 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Conference Abstract15-кві-20217-тра-2021Еволюційні зміни у розумінні дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесуВладимир, Ольга Михайлівна
Article20211-лип-2021Регіональні структури держгеокадастру в умовах адміністративно-територіальної реформи: удосконалення управління (на прикладі розвитку консалтинг-рекомендаційних послуг у сфері туристично-рекреаційної діяльності територіальних громад, - функціональні спектри)Андрушків, Богдан; Безкоровайний, Зіновій; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман
Learning Object30-бер-201726-чер-2017Методичний посібник для проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Інтелектуальна власність” (для студентів 5 курсу денної форми навчання напрямку “Менеджмент”)Нагорняк, Галина Степанівна; Федишин, Ірина Богданівна
Book201729-чер-2017Навчальна програма та методичні рекомендації з дисципліни «Менеджмент і підприємництво» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.0401 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна
Book201729-чер-2017Менеджмент і підприємництвоВладимир, Ольга Михайлівна
Learning Objectбер-201728-чер-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Трансфер технологій” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”)Нагорняк, Галина Степанівна
-201729-чер-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Інтелектуальна власність” (для студентів-магістрів усіх форм навчання спеціальності “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”)Нагорняк, Галина Степанівна
Learning Object30-бер-201726-чер-2017Методичний посібник для проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Трансфер технологій” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”)Нагорняк, Галина Степанівна; Федишин, Ірина Богданівна
-201729-чер-2017Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності” усіх форм навчання)Нагорняк, Галина Степанівна
Learning Object201626-чер-2017Кошторисна справа: конспект лекційМельник, Лілія Миколаївна
-201729-чер-2017Інформаційна безпека персоналу у системі складових соціально-економічної безпеки машинобудівних підприємств України: основні загрози та шляхи їх нейтралізаціїНагорняк, Ірина Степанівна; Нагорняк, Галина Степанівна
-201728-чер-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Економіка організації і планування виробництва” (для студентів денної форми навчання спеціальності “Комп’ютерна інженерія”)Нагорняк, Галина Степанівна
-201728-чер-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”)Нагорняк, Галина Степанівна
-201729-чер-2017Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту магістра (для студентів усіх форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”)Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Федишин, Ірина Богданівна
-201729-чер-2017Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів-магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”)Нагорняк, Галина Степанівна
Article201629-чер-2017Основні напрями (компоненти) розвитку вітчизняних підприємств як складової організаційного процесу економічних реформ України (на прикладі туристично-рекреаційної та готельно- ресторанної справи)Андрушків, Богдан Миколайович; Шерстюк, Роман Петрович
-201729-чер-2017Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів-магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”)Нагорняк, Галина Степанівна
-201820-чер-2019Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання».Островська, Галина Йосипівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
-201820-чер-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
-11-гру-201820-чер-2019Система управління знаннями в контексті посилення інтелектуального потенціалу промислових підприємствОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstractбер-201920-чер-2019Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухніОстровська, Галина; Боднар, Надія; Стечишин, Володимир
Methodical recommendations201820-чер-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-чер-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201820-чер-2019Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна
Methodical recommendationsвер-201821-кві-2020Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна
Handbook20211-лип-2021Управління конкурентоспроможністюСтойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations201921-чер-2019Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201921-чер-2019Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Островська, Галина Йосипівна
Article201920-чер-2019Система менеджменту знань як інструмент ефективного використання інтелектуального потенціалу підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
Monograph20212-лип-2021Стратегії сталого розвитку територій в умовах посткризового відновленняАвторський колектив
Methodical recommendations201728-чер-2018Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаВовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Methodical recommendations201728-чер-2018Методичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа)Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Methodical recommendations201728-чер-2018Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Організація анімаційної діяльності" (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 241 – Готельно-ресторанна справа)Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Methodical recommendations6-гру-20198-тра-2020Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло Дмитрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович
Learning Object201629-чер-2016Методичні вказівки для виконання курсового проекту з предмету «Управління проектами в підприємницькій діяльності» для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент підприємницької діяльності» усіх форм навчанняФедишин, Ірина Богданівна
Learning Objectбер-201628-вер-2016Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку: матеріали П’ятої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича-
Article201522-вер-2016Історичні передумови та економіко-політична необхідність поглиблення україно-турецького співробітництваВладимир, Ольга Михайлівна; Малюта, Людмила Ярославівна
Book201711-тра-2017Курс лекцій з дисципліни «Екологічне управління та безпека бізнесу»Андрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна
Book11-тра-201711-тра-2017Управління конкурентоспроможністюСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations201820-чер-2019Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Article201616-чер-2017Стратегія розвитку консалтингу в системі управління інноваційним розвитком підприємстваАндрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Співак, Сергій Михайлович
Textbook201720-чер-2019Фінансовий менеджментОстровська, Галина Йосипівна
Book201716-чер-2017Курс лекцій з дисципліни «Логістика»Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations201921-чер-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Article201614-чер-2017Особливості вирішення реформаційних проблем – громадська оцінка процесівАндрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталя Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович
Learning Object201610-чер-2017Основи підприємницької діяльност: навчально-методичний посібникВладимир, Ольга Михайлівна
Conference Abstract15-тра-201920-чер-2019Організаційно-економічний механізм управління інтелектуальними активами підприємства в умовах економіки, заснованої на знанняхОстровська, галина Йосипівна
Book201714-чер-2017Стратегія розвитку адміністративного району (Концептуальні засади організації соціально-економічного розвитку адміністративного району в контексті формування добровільних об’єднань територіальних громад Лановеччини)Богдан, Андрушків; Гаєвський, Андрій; Радинський, Сергій Віталійович; Шерстюк, Роман; Владимир, Ольга Михайлівна; Метеленко, Наталя; Кирич, Наталя; Мельник, Лілія Миколаївна; Паляниця, Віктор; Кухній, Леся; Бойко, Остап; Мариненко, Наталія Юріївна; Мельник, Георгій; Співак, Сергій; Погайдак, Ольга; Стойко, Ігор; Малюта, Людмила; Пешко, Анатолій
-19-бер-201920-чер-2019Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинностіОстровська, Галина; Жарко, Валерія; Панченко, Катерина; Іваник, Наталія
Conference Abstract201920-чер-2019Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаківОстровська, Галина; Боднар, Надія; Демко, Надія
Article201614-чер-2017Перспективи використання землі як стратегічного ресурсу (Європейські контексти аграрних реформ в Україні)Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Article201629-чер-2017Особливості управління розвитком підприємства на основі внутрішньофірмових змінАндрушків, Богдан Миколайович; Приставський, Тарас
Book chapter201614-чер-2017Активізація громадської думки у вищій школі УкраїниАндрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Article201614-чер-2017Дослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапіНагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович
Learning Object20177-гру-2017Навчально-методичний посібник з дисципліни “Фінансове забезпечення діяльності” для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Андрушків, Богдан Миколайович; Федишин, Ірина Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович
Learning Object20177-гру-2017Навчально-методичний посібник з дисципліни «Менеджмент і підприємництво» для студентів заочної форми навчання спеціальності 053 «Психологія»Владимир, Ольга Михайлівна; Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна
Article201823-гру-2020Порушення соціальної справедливості як фактор дисбалансу розвитку національної економіки УкраїниВладимир, Ольга Михайлівна
Conference Abstract20164-гру-2022ОБ’ЄКТИВНА НЕОБХІДНІСТЬ ФІНАНСУВАННЯ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІВладимир, Ольга Михайлівна
Article20164-гру-2022ПРИНЦИПИ ПРОВЕДЕННЯ ГЕОГРАФІЧНОЇ ОЦІНКИ ТУРИСТИЧНИХ ДОХОДІВ ТА ВИТРАТВладимир, Ольга Михайлівна
Article20184-гру-2022ІННОВАЦІЇ – ОСНОВА РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИВладимир, Ольга Михайлівна
Monograph202129-чер-2021Досвід реалізації стратегії розвитку територіальних громад у постконфліктних умовахШерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Храпкіна, Валентина; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга
Learning Object201822-чер-2018Стандартизація, сертифікація та метрологіяСтойко, Ігор Іванович
Articleлис-201323-чер-2014Погляд економістів на дерево генези науки "Ресурсономіка"Вовк, Юрій; Vovk, Yuriy; Андрушків, Богдан; Andrushkiv, Bohdan; Погайдак, Ольга; Pohaydak, Olha; Вовк, Ірина; Vovk, Iryna; Стойко, Ігор; Stoyko, Ihor
Book202129-чер-2021Організація та особливості підготовки наукових кадрів вищої кваліфікаціїШерстюк, Р. П.; Пешко, А. В.; Андрушків, Б. М.; Кирич, Н. Б.; Мельник, Т. М.; Мяшкович, О. В.; Паляниця, В. А.; Погайдак, О. Б.; Ціх, Г. В.; Керничний, Б. Я.; Кузь, Т. І.; Гагалюк, Ольга Іванівна; Грушко, В. С.
Article202129-чер-2021До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в УкраїніШерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Гагалюк, Ольга Іванівна
Book201820-чер-2019Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світуОстровська, Галина Йосипівна
Proceedings Book201820-чер-2019Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна
Proceedings Book201920-чер-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201820-чер-2019Інтелектуальний потенціал підприємства: проблеми та перспективи ефективного використанняОстровська, Галина Йосипівна
Article201923-гру-2020Стратегічні напрями розвитку національної економіки України в умовах сучасних глобалізаційних трансформаційВладимир, Ольга Михайлівна
Article201723-гру-2020Національна грошова одиниця України: історичні аспекти розвитку та особливості найменуванняВладимир, Ольга Михайлівна
Article201723-гру-2020Вплив історико-політичних, соціо-психологічних та ментальних особливостей на розвиток національної економіки УкраїниВладимир, Ольга Михайлівна
Article201823-гру-2020Політичні реверанси з історико-претензійним забарвленням: Польща – Україна – світова спільнотаАндрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Павликівська, Ольга Іванівна; Дайнега, Ірина; Решетник, Віктор
Methodical recommendations201824-гру-2018Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання»Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина Йосипівна; Стойко, Ігор Іванович
Article20179-лип-2019Роль макроекономічних чинників у розвитку України: їх аналіз та оцінкаФедишин, Ірина
Conference Abstract20199-лип-2019Роль літакобудування у розвитку національної економікиФедишин, Ірина
Conference Abstract20179-лип-2019Зростання ВВП та ефективність промислових підприємств як чинники посилення економічної безпеки держави-
Monograph20212-лип-2021Інтеграція освіти, науки і бізнесуАндрюшків Б.М. (розділ 1, 1.1; 5,5.12); Андиржанова Г.А. (розділи 1, 1.7); Андросова О.Ф. (розділи 2, 2.3); (розділи 3, 3.3; розділи 3,3.4; розділи 4,4.5); Абліцов І.С. (розділ 3, 3.3); Бабміндра Д.І. (розділ 1, 1.5); Бугай В. З. (розділ 5 , 5.2); Бехтер Л.А. (розділи 2, 2.5);(розділи 4, 4.7); (розділ 4,4.8); (розділ 4 , 4.5); Барышева С.К. (розділ 3, 3.5); Биктеубаева А.С. (розділ 3, 3.5);Болдирєв М.В. (розділ 1,1.6); Батракова Т. І. (розділ 3 , 3.6); Безугла (розділ 5, 5.9); Воскресенська Ю.В. (розділ 1, 1.5); Венгерська Н. С. (розділ 1, 1.6); (розділ 2 , 2.4); Гагалюк О. (розділ 1, 1.1); Гамова О.В. (розділ 1 , 1.3); Гельман В.М. (розділ 2, 2.6); Ємел’янова Д.В. (розділ 2, 2.4); Єфременков В. Д. (розділ 3 , 3.4); Жиляков І.О. (розділ 2 , 2.1); Зінченко В.В. (розділ 4 , 4.5); Землянський О. О. (розділ 4 , 4.2); Іванов М.М. (розділ 5 , 5.1); Ігнат’єв А. М. (розділ 3, 3.1); Козін І.В. (розділ 4 , 4.2); Корінний С.О. (розділ 1,1.4); (розділи 2 , 2.1); Кириченко Я.В. (розділ 2, 2.2); Камишан Д. С. (розділ 2 , 2.4); Кривець Б. М. (розділ 4 , 4.6); Кравець О. Л. (розділ 4, 4.8); Ковальчук Ю. Б. (розділ 3 , 3.2); Колобердянко І.І. ( розділ 5, 5.10); ( розділ 5, 5.11); Корінєв В Л. ( розділ 1, 1.2); Кирич Н. (розділ 1 , 1.1); Кузь Т. (розділ 1 , 1.1); Лось В.О. (розділ 2 , 2.2); Лепьохін О.В. (розділ 3.3.1); (розділ 3, 3.2);(розділ 4 , 4.4);( розділ 4,4.6); Мельник Л.М. (розділ 1, 1.1; розділ 5,5.12); Макаренко О. І. (розділ 4 , 4.2); Міщенко А. С. (розділ 4 , 4.1); Омельченко .І.(розділ 2 , 2.6); Погайдак О. (розділ 1 , 1.1); Пупов С.В. (розділ 4 , 4.4); Путро Я. А. (розділ 5 , 5.3); Плоткіна О.В. (розділ 2, 2,5); Руднік О. Р.(розділ 5, 5.5); Репіч К.В. (розділ 5, 5.1); Струтинська І.( розділ 1, 1.1); Струков С. (розділ 1, 1.3); Стещенко Б.О. (розділ 5, 5.4); Самойленко В. О. (розділ 5 , 5.4); Терен’єва Н.В. (розділ 4, 4.1); (розділ 5, 5.); Усков О. С. (розділ 4, 4.7); Ходус О. В. (розділ 1 , 1.4); Хмельковська А. В. (розділ 5 , 5.6); Череп А. В. (розділ 1, 1.1); (розділ 5, 5.4); (розділ 5, 5.5); (розділ 5, 5.6); (розділ 5, 5.12); Череп О.Г. (розділ 4, 4.3);( розділ 5, 5.3); Шелестін А. Д. (розділ 3 , 3.6); Шерстюк Р.П. (розділ 1, 1.1; 5, 5.12); Шалабаєв (розділ 3, 3,5).
Methodical recommendations20207-лип-2020Науково-педагогічна практика магістрів. Програма і методичні рекомендації.Андрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Methodical recommendations1-вер-201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка інноваційного підприємства»Мельник, Лілія Миколаївна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни “Організація логістичного обслуговування в галузі” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчанняДудкін, Павло Дмитрович
Methodical recommendations201811-лют-2019Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман
Methodical recommendations20174-гру-2017Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Малюта, Людмила Ярославівна
Monograph201429-гру-2018Банки у системі організації валютних відносинВладимир, Ольга Михайлівна; Дзюблюк, Олександр Валерійович
Handbook20172-лип-2018Посібник до проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”)Нагорняк, Галина Степанівна; Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendationsлис-201724-січ-2018Науково-дослідницька практика магістрів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю»Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20175-гру-2017Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations20175-гру-2017Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Управління інноваційними проектами» для студентів спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю»Федишин, Ірина Богданівна
Methodical recommendations20175-гру-2017Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович; Андрушків, Богдан Миколайович
Methodical recommendations20207-лип-2020Переддипломна практика магістрів. Програма і методичні рекомендаціїАндрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович; Островська, Галина Йосипівна
Learning Object30-чер-201630-чер-2016Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу «Управління конкурентоспроможністю»Стойко, Ігор Іванович
Learning Object27-січ-201727-січ-2017Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Управління інноваційними проектами» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Нагорняк, Галина Степанівна
Other23-вер-201623-вер-2016Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи магістра (для студентів денної форми навчання спеціальності 8.18010012 “Управління інноваційною діяльністю”)Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Малюта, Людмила Ярославівна; Нагорняк, Галина Степанівна; Федишин, Ірина Богданівна
Other201526-вер-2016Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Підприємництво» для студентів спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Владимир, Ольга Михайлівна; Нагорняк, Галина Степанівна
Learning Object201520-вер-2016Фінансовий менеджмент (опорний конспект лекцій для магістрів денної форми навчання спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»)Владимир, Ольга Михайлівна
Learning Object201626-вер-2016Економічна та майнова безпека бізнесуАндрушків, Богдан Миколайович; Малюта, Людмила Ярославівна
Learning Object20-вер-201620-вер-2016Методичні вказівки та завдання для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “Інституційне забезпечення інноваційної діяльності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»Владимир, Ольга Михайлівна
Learning Object201529-чер-2016Методичні вказівки для виконання курсового проекту з предмету «Управління інноваційними проектами» для студентів спеціальності 8.03060102 «Менеджмент інноваційної діяльності».Федишин, Ірина Богданівна
Результати 1-100 зі 160 (час пошуку: 0.002 секунди).

Розкриття

за датою випуску