Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-3 зі 3 (час пошуку: 0.003 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations20174-гру-2017Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Малюта, Людмила Ярославівна
Methodical recommendations20175-гру-2017Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняВладимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович; Андрушків, Богдан Миколайович
Methodical recommendations202113-гру-2021Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Шерстюк, Роман Петрович; Sherstiuk, Roman; Малюта, Людмила Ярославівна; Maliuta, Liudmyla; Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, Igor