Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет економіки та менеджменту (ФЕМ)
Кафедра управління інноваційною діяльністю та сферою послуг (МП)
Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг
Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг
Науково-педагогічна практика магістрів (ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ) для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю» усіх форм навчання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.016 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
бер-2019
20-чер-2019
Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
Островська, Галина
;
Боднар, Надія
;
Стечишин, Володимир
Methodical recommendations
вер-2018
21-кві-2020
Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»
Андрушків, Богдан
;
Дудкін, Павло
;
Малюта, Людмила
;
Мельник, Лілія
;
Нагорняк, Галина
;
Островська, Галина
;
Паляниця, Віктор
;
Стойко, Ігор
;
Федишин, Ірина
;
Шерстюк, Роман
;
Кузь, Тетяна
-
19-бер-2019
20-чер-2019
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності
Островська, Галина
;
Жарко, Валерія
;
Панченко, Катерина
;
Іваник, Наталія
Conference Abstract
2019
20-чер-2019
Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків
Островська, Галина
;
Боднар, Надія
;
Демко, Надія
Methodical recommendations
2018
11-лют-2019
Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендації
Дудкін, Павло
;
Островська, Галина
;
Паляниця, Віктор
;
Шерстюк, Роман
Conference Abstract
жов-2023
10-лис-2023
Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми
Шерстюк, Роман
;
Островська, Галина
Розкриття
за авторами
3
Шерстюк, Роман
2
Боднар, Надія
2
Дудкін, Павло
2
Паляниця, Віктор
1
Андрушків, Богдан
1
Демко, Надія
1
Жарко, Валерія
1
Кузь, Тетяна
1
Малюта, Людмила
1
Мельник, Лілія
1
Нагорняк, Галина
1
Панченко, Катерина
1
Стечишин, Володимир
1
Стойко, Ігор
1
Федишин, Ірина
1
Іваник, Наталія
за темами
1
331.08
1
УДК 338
1
УДК 658.8:608.5
за датою випуску
1
2023
3
2019
2
2018
за типом вмісту
3
Conference Abstract
2
Methodical recommendations
за мовами
6
uk