Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9026

Tytuł: Заморожені овочі – незамінні компоненти в харчуванні людини
Authors: Бейко, Л.
Лялик, Н.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Бейко Л. Заморожені овочі – незамінні компоненти в харчуванні людини / Л. Бейко, Н. Лялик // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 41. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Beiko L., Lialik N. (2012) Zamorozheni ovochi – nezaminni komponenty v kharchuvanni liudyny. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 41 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Tom: Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології
Data wydania: 5-gru-2012
Date of entry: 11-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
UDC: 621.326
Zakres stron: 41
Główna strona: 41
Strona końcowa: 41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9026
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi