Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8666

Назва: Соковмісний напій на основі молочної сироватки та екстракту гібіскуса
Інші назви: Preparation of juice-based drink whey with the addition of hibiscus extract
Автори: Хома, О. М.
Усатюк, С. І.
Khoma, O. M.
Usatyuk, S. I.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Хома О. М. Соковмісний напій на основі молочної сироватки та екстракту гібіскуса / О. М. Хома, С. І. Усатюк // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 297. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Khoma O. M., Usatyuk S. I. (2014) Sokovmisnyi napii na osnovi molochnoi syrovatky ta ekstraktu hibiskusa [Preparation of juice-based drink whey with the addition of hibiscus extract]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 297 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 19-лис-2014
Дата внесення: 1-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
УДК: 663.225
Діапазон сторінок: 297
Початкова сторінка: 297
Кінцева сторінка: 297
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8666
Перелік літератури: 1.І.В. Сирохман, В.М. Завгородня. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення.-К.: Центр учбової літератури, 2007. – 543с.
References: 1.I.V. Syrokhman, V.M. Zavhorodnia. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia.-K., Tsentr uchbovoi literatury, 2007, 543p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.