Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8659
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савчук, Ю. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Усатюк, С. І. | uk |
dc.contributor.author | Savchuk, Y. Y. | uk |
dc.contributor.author | Usatyuk, S. I. | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 листопада 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 November 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-01T17:59:45Z | - |
dc.date.available | 2016-02-01T17:59:45Z | - |
dc.date.created | 2014-11-19 | uk |
dc.date.issued | 2014-11-19 | uk |
dc.identifier.citation | Савчук Ю. Ю. Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білка / Ю. Ю. Савчук, С. І. Усатюк // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 287. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8659 | - |
dc.format.extent | 287 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" | uk |
dc.title | Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білка | uk |
dc.title.alternative | Study the impact of soacing walnut ability to extract protein | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 620.3 | uk |
dc.subject.udc | 664 | uk |
dc.identifier.citationen | Savchuk Y. Y., Usatyuk S. I. (2014) Doslidzhennia vplyvu protsesu zamochuvannia voloskoho horikha na ekstraktyvnu zdatnist bilka [Study the impact of soacing walnut ability to extract protein]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 287 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.spage | 287 | uk |
dc.citation.epage | 287 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Savchuk_Y_Y-Study_the_impact_of_soacing_287.pdf | 286,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Savchuk_Y_Y-Study_the_impact_of_soacing_287.djvu | 21,49 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Savchuk_Y_Y-Study_the_impact_of_soacing_287__COVER.jpg | 195,09 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.