Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГригоренко, І. А.uk
dc.contributor.authorЛазоренко, Н. П.uk
dc.contributor.authorGrigorenko, I. A.uk
dc.contributor.authorLazorenko, N. P.uk
dc.coverage.temporal19-20 листопада 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal19-20 November 2014uk
dc.date.accessioned2016-02-01T17:59:11Z-
dc.date.available2016-02-01T17:59:11Z-
dc.date.created2014-11-19uk
dc.date.issued2014-11-19uk
dc.identifier.citationГригоренко І. А. Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом / І. А. Григоренко, Н. П. Лазоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 279. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654-
dc.format.extent279uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofCollection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"uk
dc.titleВиробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складомuk
dc.title.alternativeItalian cookies Biscotti with a balanced recipe compositionuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.681uk
dc.relation.references1. Скурихин И.М. и др. (ред.) Химический состав пищевых продуктов. Кн. 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов—М.: ВО «Агропромиздат», 1987. — 224 с.uk
dc.relation.referencesen1. Skurikhin I.M. and other (red.) Khimicheskii sostav pishchevykh produktov. Kn. 1: Spravochnye tablitsy soderzhaniia osnovnykh pishchevykh veshchestv i enerheticheskoi tsennosti pishchevykh produktov-M., VO "Ahropromizdat", 1987, 224 p.uk
dc.identifier.citationenGrigorenko I. A., Lazorenko N. P. (2014) Vyrobnytstvo italiiskoho pechyva Biskotti zi zbalansovanym retsepturnym skladom [Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 279 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Українаuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.spage279uk
dc.citation.epage279uk
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.