Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Григоренко, І. А. | uk |
dc.contributor.author | Лазоренко, Н. П. | uk |
dc.contributor.author | Grigorenko, I. A. | uk |
dc.contributor.author | Lazorenko, N. P. | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 листопада 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 November 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-01T17:59:11Z | - |
dc.date.available | 2016-02-01T17:59:11Z | - |
dc.date.created | 2014-11-19 | uk |
dc.date.issued | 2014-11-19 | uk |
dc.identifier.citation | Григоренко І. А. Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом / І. А. Григоренко, Н. П. Лазоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 279. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654 | - |
dc.format.extent | 279 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" | uk |
dc.title | Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом | uk |
dc.title.alternative | Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.681 | uk |
dc.relation.references | 1. Скурихин И.М. и др. (ред.) Химический состав пищевых продуктов. Кн. 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов—М.: ВО «Агропромиздат», 1987. — 224 с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Skurikhin I.M. and other (red.) Khimicheskii sostav pishchevykh produktov. Kn. 1: Spravochnye tablitsy soderzhaniia osnovnykh pishchevykh veshchestv i enerheticheskoi tsennosti pishchevykh produktov-M., VO "Ahropromizdat", 1987, 224 p. | uk |
dc.identifier.citationen | Grigorenko I. A., Lazorenko N. P. (2014) Vyrobnytstvo italiiskoho pechyva Biskotti zi zbalansovanym retsepturnym skladom [Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 279 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.spage | 279 | uk |
dc.citation.epage | 279 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Grigorenko_I_A-Italian_cookies_Biscotti_279.pdf | 234,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Grigorenko_I_A-Italian_cookies_Biscotti_279.djvu | 18,47 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Grigorenko_I_A-Italian_cookies_Biscotti_279__COVER.jpg | 208,76 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.