Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654
Tytuł: | Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом |
Inne tytuły: | Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition |
Authors: | Григоренко, І. А. Лазоренко, Н. П. Grigorenko, I. A. Lazorenko, N. P. |
Akcesoria: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Cytat: | Григоренко І. А. Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом / І. А. Григоренко, Н. П. Лазоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 279. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Grigorenko I. A., Lazorenko N. P. (2014) Vyrobnytstvo italiiskoho pechyva Biskotti zi zbalansovanym retsepturnym skladom [Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 279 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" |
Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 19-lis-2014 |
Date of entry: | 1-lut-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 19-20 листопада 2014 року 19-20 November 2014 |
UDC: | 664.681 |
Zakres stron: | 279 |
Główna strona: | 279 |
Strona końcowa: | 279 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Скурихин И.М. и др. (ред.) Химический состав пищевых продуктов. Кн. 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов—М.: ВО «Агропромиздат», 1987. — 224 с. |
References: | 1. Skurikhin I.M. and other (red.) Khimicheskii sostav pishchevykh produktov. Kn. 1: Spravochnye tablitsy soderzhaniia osnovnykh pishchevykh veshchestv i enerheticheskoi tsennosti pishchevykh produktov-M., VO "Ahropromizdat", 1987, 224 p. |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Grigorenko_I_A-Italian_cookies_Biscotti_279.pdf | 234,88 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2014_Grigorenko_I_A-Italian_cookies_Biscotti_279.djvu | 18,47 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2014_Grigorenko_I_A-Italian_cookies_Biscotti_279__COVER.jpg | 208,76 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi