Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654

Títol: Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом
Altres títols: Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition
Autor: Григоренко, І. А.
Лазоренко, Н. П.
Grigorenko, I. A.
Lazorenko, N. P.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Григоренко І. А. Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом / І. А. Григоренко, Н. П. Лазоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 279. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Grigorenko I. A., Lazorenko N. P. (2014) Vyrobnytstvo italiiskoho pechyva Biskotti zi zbalansovanym retsepturnym skladom [Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 279 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data de publicació: 19-de -2014
Date of entry: 1-de -2016
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
UDC: 664.681
Page range: 279
Start page: 279
End page: 279
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654
References (Ukraine): 1. Скурихин И.М. и др. (ред.) Химический состав пищевых продуктов. Кн. 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов—М.: ВО «Агропромиздат», 1987. — 224 с.
References (International): 1. Skurikhin I.M. and other (red.) Khimicheskii sostav pishchevykh produktov. Kn. 1: Spravochnye tablitsy soderzhaniia osnovnykh pishchevykh veshchestv i enerheticheskoi tsennosti pishchevykh produktov-M., VO "Ahropromizdat", 1987, 224 p.
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.