Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-14 зі 14 (час пошуку: 0.032 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Laboratory Instructionsчер-202029-чер-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Bookтра-201727-чер-2017Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsтра-201824-чер-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
-тра-201719-чер-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Learning Objectтра-201718-чер-2017МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsбер-201920-чер-2019Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsтра-201822-чер-2018Основи наукових дослідженьНазарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsжов-202013-чер-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory Instructionsчер-202029-чер-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Methodical recommendations201817-гру-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технологіїНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Handbook201927-сер-2019Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностейНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Bookтра-201328-бер-2017Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузіНазарко, Ірина Степанівна
Learning Object8-лип-20168-лип-2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations202226-гру-2022ПрактикаНазарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович
Результати 1-14 зі 14 (час пошуку: 0.032 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі