Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-8 зі 8 (час пошуку: 0.008 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Learning Object
тра-2017
19-чер-2017
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
-
тра-2017
19-чер-2017
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
тра-2017
19-чер-2017
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
Learning Object
тра-2017
18-чер-2017
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
8-лип-2016
8-лип-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт (частина 1) з курсу «Загальна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр"
Джур, Ярослава Богданівна
Learning Object
12-лип-2016
12-лип-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Джур, Ярослава Богданівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object
12-лип-2016
12-лип-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Правила техніки безпеки при роботі в хімічній лабораторії. Техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторний скляний посуд" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Джур, Ярослава Богданівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object
12-лип-2016
12-лип-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Джур, Ярослава Богданівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
Розкриття
за авторами
3
Лісовська, Тетяна Олегівна
2
Назарко, Ірина Степанівна
за темами
2
мірний посуд
1
активна кислотність
1
ареометри
1
атомно-емісійна спектроскопія
1
вага аналітична
1
вага аптечна
1
вага технохімічна
1
вага торсійна
1
ваги
1
водневий показник
1
водорозчинні вітаміни
1
вітамін D
1
вітамін А
1
вітамін В
1
вітамін Е
1
вітамін РР
1
вітамін С
1
вітаміни
1
густина
1
гідроксиди
.
далі >
за датою випуску
4
2017
4
2016
за типом вмісту
7
Learning Object
за мовами
8
uk