Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7495

Назва: Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста
Інші назви: The ways of effective usage and energy costs reduction at kneading
Автори: Стадник, І.
Коневич, М.
Stadnyk, I.
Konevych, M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Стадник І. Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста / І. Стадник, М. Коневич // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 192. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Stadnyk I., Konevych M. (2014) Shliakhy efektyvnoho vykorystannia ta znyzhennia enerhozatrat pry zamishuvanni tista [The ways of effective usage and energy costs reduction at kneading]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 192 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 29-жов-2014
Дата внесення: 22-січ-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
УДК: 664.653.1
Діапазон сторінок: 192
Початкова сторінка: 192
Кінцева сторінка: 192
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7495
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.