Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7495

Titel: Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста
Övriga titlar: The ways of effective usage and energy costs reduction at kneading
Författare: Стадник, І.
Коневич, М.
Stadnyk, I.
Konevych, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста / І. Стадник, М. Коневич // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 192. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Stadnyk I., Konevych M. (2014) Shliakhy efektyvnoho vykorystannia ta znyzhennia enerhozatrat pry zamishuvanni tista [The ways of effective usage and energy costs reduction at kneading]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 192 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Utgivningsdatum: 29-okt-2014
Date of entry: 22-jan-2016
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 664.653.1
Page range: 192
Start page: 192
End page: 192
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7495
Content type: Article
Samling:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!