Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7495

Tytuł: Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста
Inne tytuły: The ways of effective usage and energy costs reduction at kneading
Authors: Стадник, І.
Коневич, М.
Stadnyk, I.
Konevych, M.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Стадник І. Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста / І. Стадник, М. Коневич // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 192. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Stadnyk I., Konevych M. (2014) Shliakhy efektyvnoho vykorystannia ta znyzhennia enerhozatrat pry zamishuvanni tista [The ways of effective usage and energy costs reduction at kneading]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 192 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data wydania: 29-paź-2014
Date of entry: 22-sty-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 664.653.1
Zakres stron: 192
Główna strona: 192
Strona końcowa: 192
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7495
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi