Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/708
Назва: Управління процесами виробництва цукру в умовах невизначеності
Автори: Манько, Мар’ян
Бібліографічний опис: М.Манько. Управління процесами виробництва цукру в умовах невизначеності / М.Манько // Галицький економічний вісник. — 2010. — №2(27).— с.193-198 - (інформаційно-аналітичне забезпечення підприємницької діяльності)
Дата публікації: 2010
Дата внесення: 13-січ-2011
Видавництво: Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
УДК: 664.12
047.64
Теми: розвиток
синергетика
бурякоцукровий підкомплекс
ефективність
моделювання
невизначеність
планування
управління
цукор
цукровий буряк
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена аналізу основних складових управління економічними процесами, які протікають в агропромисловому комплексі. Розглянуто особливості функціонування бурякоцукрового підкомплексу. Проаналізовано проблеми, які виникають на кожному з етапів управління виробництва цукру в умовах невизначеності і запропоновано шляхи їх вирішення.
The article is devoted to the analysis of basic management constituents of economic processes which flow in an agroindustrial complex. The functioning features of sugar-beet subcomplex are considered. Problems which arise up on each of management stages of sugar production in conditions of vagueness and directions of their decision are offered and analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/708
ISSN: 1727-7108
Власник авторського права: © „Галицький економічний вісник“
Статус публікації : Опубліковано раніше
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Галицький економічний вісник, 2010, № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.