Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6543

Tytuł: Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату
Inne tytuły: Adaptation problems offood production to global climate change
Authors: Зварич, Наталя
Zvarych, Natalia
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Cytat: Зварич Н. Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату / Наталя Зварич // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 226. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Zvarych N. (2015) Problemy adaptatsii kharchovykh vyrobnytstv do hlobalnoi zminy klimatu [Adaptation problems offood production to global climate change]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 226 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664
504.06
Zakres stron: 226
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6543
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi