Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6537

Tytuł: Перспективи використання пиловловлювачів комбінованої дії на підприємствах переробної і харчової галузей регіону
Inne tytuły: Prospects for the combined action of dust collectors in the processing and food companies in the region
Authors: Гумницький, Ярослав
Куц, Віктор
Gumnitsky, Yaroslav
Kuts, Victor
Akcesoria: Національний університет "Львівська політехніка", Україна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Гумницький Я. Перспективи використання пиловловлювачів комбінованої дії на підприємствах переробної і харчової галузей регіону / Ярослав Гумницький, Віктор Куц // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 215-216. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Gumnitsky Y., Kuts V. (2015) Perspektyvy vykorystannia pylovlovliuvachiv kombinovanoi dii na pidpryiemstvakh pererobnoi i kharchovoi haluzei rehionu [Prospects for the combined action of dust collectors in the processing and food companies in the region]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 215-216 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 628.511
Zakres stron: 215-216
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6537
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi