Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6536

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозлова, Еленаuk
dc.contributor.authorКурбанов, Сапардурдыuk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:44:24Z-
dc.date.available2015-12-21T14:44:24Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationКозлова Е. Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане / Елена Козлова, Сапардурды Курбанов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 214. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6536-
dc.format.extent214uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleОсобенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистанеuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc657uk
dc.identifier.citationenKozlova E., Kurbanov S. (2015) Osobennosti vnedreniia msfo v praktiku raboty pishchevykh predpriiatii v belarusi i turkmenistane. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 214 [in Russian].uk
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусьuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.