Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6531

Titel: Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави
Övriga titlar: Using of cavitation activation extragent in the technology of instant coffee production
Författare: Вітенько, Тетяна
Городиський, Назар Іванович
Vitenko, Tetiana
Horodyskyy, Nazar
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т. Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави / Тетяна Вітенько, Назар Городиський // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 206-207. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Vitenko T., Horodyskyy N. (2015) Zastosuvannia kavitatsiinoi aktyvatsii rozchynnyka v tekhnolohii vyhotovlennia rozchynnoi kavy [Using of cavitation activation extragent in the technology of instant coffee production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 206-207 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Utgivningsdatum: 8-okt-2015
Date of entry: 21-dec-2015
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 532.528
Page range: 206-207
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6531
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Samling:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!