Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6516

Başlık: Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення
Diğer Başlıklar: The order of state registration the functional products of food
Yazarlar: Криськова, Лариса Петрівна
Покотило, О. С.
Kryskova, Larysa
Pokotylo, Oleh
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Криськова Л. П. Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення / Л. П. Криськова, О. С. Покотило // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 180. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kryskova L., Pokotylo O. (2015) Poriadok derzhavnoi reiestratsii kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia [The order of state registration the functional products of food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 180 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Yayın Tarihi: 8-Eki-2015
Date of entry: 21-Ara-2015
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 577.1
Page range: 180
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6516
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.