Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6516

Назва: Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення
Інші назви: The order of state registration the functional products of food
Автори: Криськова, Лариса Петрівна
Покотило, О. С.
Kryskova, Larysa
Pokotylo, Oleh
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Криськова Л. П. Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення / Л. П. Криськова, О. С. Покотило // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 180. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Kryskova L., Pokotylo O. (2015) Poriadok derzhavnoi reiestratsii kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia [The order of state registration the functional products of food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 180 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 577.1
Діапазон сторінок: 180
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6516
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.