Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6516

Tytuł: Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення
Inne tytuły: The order of state registration the functional products of food
Authors: Криськова, Лариса Петрівна
Покотило, О. С.
Kryskova, Larysa
Pokotylo, Oleh
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Криськова Л. П. Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення / Л. П. Криськова, О. С. Покотило // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 180. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Kryskova L., Pokotylo O. (2015) Poriadok derzhavnoi reiestratsii kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia [The order of state registration the functional products of food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 180 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 577.1
Zakres stron: 180
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6516
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi