Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6511

Tytuł: Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів
Inne tytuły: Ways of chievement of ecological food security
Authors: Лясота, Оксана
Lyasota, Oksana
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Лясота О. Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів / Оксана Лясота // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 171. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Lyasota O. (2015) Sposoby dosiahnennia ekolohichnoi bezpeky kharchovykh produktiv [Ways of chievement of ecological food security]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 171 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 504.06
Zakres stron: 171
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6511
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi