Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6507

Tytuł: Мідії, як біотест-об’єкти для визначення рівня безпечності водного середовища та гідробіонтів відносно хлорорганічних сполук
Inne tytuły: Mussels, like biotest objects to determine the level of safety of the aquatic environment and aquatic organisms relative to hawes
Authors: Фодченко, І. А.
Касянчук, В. В.
Fodchenko, Irina A.
Kasyanchuk, Victoria V.
Akcesoria: Одеський філіал державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи. Україна
СНАУ
Cytat: Фодченко І. А. Мідії, як біотест-об’єкти для визначення рівня безпечності водного середовища та гідробіонтів відносно хлорорганічних сполук / І. А. Фодченко, В. В. Касянчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 166-167. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Fodchenko I. A., Kasyanchuk V. V. (2015) Midii, yak biotest-obiekty dlia vyznachennia rivnia bezpechnosti vodnoho seredovyshcha ta hidrobiontiv vidnosno khlororhanichnykh spoluk [Mussels, like biotest objects to determine the level of safety of the aquatic environment and aquatic organisms relative to hawes]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 166-167 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 594.124
504.423
504.4.054
504.054
632.92
574.21
591.8
Zakres stron: 166-167
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6507
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi