Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6504
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вудмаска, І. | uk |
dc.contributor.author | Петрук, А. | uk |
dc.contributor.author | Vudmaska, I. | uk |
dc.contributor.author | Petruk, A. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:40:35Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:40:35Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Вудмаска І. Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини / І. Вудмаска, А. Петрук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 163. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6504 | - |
dc.format.extent | 163 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини | uk |
dc.title.alternative | Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 636.2 | uk |
dc.subject.udc | 591.11 | uk |
dc.subject.udc | 546.23 | uk |
dc.identifier.citationen | Vudmaska I., Petruk A. (2015) Vplyv vitaminu e ta selenu na yakist i tryvalist zberihannia yalovychyny [Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 163 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Інститут біології тварин НААН, Україна | uk |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Vudmaska_I-Influence_of_vitamin_e_and_163.pdf | 148,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Vudmaska_I-Influence_of_vitamin_e_and_163.djvu | 14,72 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Vudmaska_I-Influence_of_vitamin_e_and_163__COVER.png | 480,35 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.