Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6504

Назва: Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини
Інші назви: Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef
Автори: Вудмаска, І.
Петрук, А.
Vudmaska, I.
Petruk, A.
Приналежність: Інститут біології тварин НААН, Україна
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій, Україна
Бібліографічний опис: Вудмаска І. Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини / І. Вудмаска, А. Петрук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 163. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Vudmaska I., Petruk A. (2015) Vplyv vitaminu e ta selenu na yakist i tryvalist zberihannia yalovychyny [Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 163 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 636.2
591.11
546.23
Діапазон сторінок: 163
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6504
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.