Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6504
Назва: | Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини |
Інші назви: | Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef |
Автори: | Вудмаска, І. Петрук, А. Vudmaska, I. Petruk, A. |
Приналежність: | Інститут біології тварин НААН, Україна Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Вудмаска І. Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини / І. Вудмаска, А. Петрук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 163. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Vudmaska I., Petruk A. (2015) Vplyv vitaminu e ta selenu na yakist i tryvalist zberihannia yalovychyny [Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 163 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 636.2 591.11 546.23 |
Діапазон сторінок: | 163 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6504 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Vudmaska_I-Influence_of_vitamin_e_and_163.pdf | 148,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Vudmaska_I-Influence_of_vitamin_e_and_163.djvu | 14,72 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Vudmaska_I-Influence_of_vitamin_e_and_163__COVER.png | 480,35 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.