Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6504

Заглавие: Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини
Други Заглавия: Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef
Автори: Вудмаска, І.
Петрук, А.
Vudmaska, I.
Petruk, A.
Affiliation: Інститут біології тварин НААН, Україна
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Вудмаска І. Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини / І. Вудмаска, А. Петрук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 163. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Vudmaska I., Petruk A. (2015) Vplyv vitaminu e ta selenu na yakist i tryvalist zberihannia yalovychyny [Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 163 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата на Публикуване: 8-Окт-2015
Date of entry: 21-Дек-2015
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 636.2
591.11
546.23
Page range: 163
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6504
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.